katir
per en 5 Maig 2010
1,923 Vistes

A Tiruvannamalai i més concretament a 40 Km, hi ha la zona de Guengapuram, que es una regió de població dispersa o agrupada en petits nuclis molt llunyans de la zona desenvolupada, que te dificultats per arribar als centres mèdics.

Dels aproximadament 2 milions d’habitants de Tiruvannamalai, uns 200mil viuen a la ciutat, la resta està dispersa per el territori i amb problemes  de serveis, mobilitat i feina en la que la majoria de la població viu per sota o en el llindar de la pobresa.

És en aquest context  on la nostra associació desenvolupa el projecte que farà arribar la salut a aquests poblets, a través de la construcció d’un dispensari i la compra d’una unitat mòbil que portarà tant la medicina al·lopàtica com ayurvèdica a aquestes persones, que per motius de salut i/o mobilitat no poden desplaçar-se a Tiruvannamalai

Edifici del dispensari KATIR
 
a GUENGAPURAM

L’edifici,en una primera fase, serà d’una sola planta que estarà formada per 6 departaments, situat en uns terrenys a GUENGAPURAM, a 90 km. de Tirovanamalai

 Els departaments seran:

1 per visites(consultes) mediques

1 per sala d’espera

1 per arxiu

1 per magatzem

1 per procés de preparació de plantes medicinals

 

1 per vestuari del personal i sanitaris

Al costat de l’edifici, hi han uns terrenys en els que es cultiven plantes medicinals

 

Unitat mòbil del dispensari

La unitat mòbil, es desplaçarà per els diferents poblets i conjunt de casetes del voltants de   GUENGAPURAM per atendre in situ a les persones que per el seu estat no es poden desplaçar.

PERSONAL TREBALLADOR

Persones que treballen en el dispensari, en la primera fase.

1 metge

2 infermeres

1farmaceutic/químic

2 cultivadors i recol·lectors de plantes medicinals

Publicat a: Salut
Sigues el primer a qui li agrada això.