Mercè Vidal

Mercè Vidal

Dona. Viu a Manresa, Bages, Països Catalans. 62 anys.
per en 9 Setembre 2013
Seguint fidels a a Via i amb un sol propòsit, tota una munió de blocs s'han aplegat virtualmet per fer pinya amb les milers de mans que arreu s'enllacen per reclamar el què ens pertoca: un bocí de llibertat arrebassada fa molt de temps i que talmen com els somnis, fan moure l''esperit, així aquest anhel ens fa anar endavant sense defallir ni un moment en el nostre propòsit. Per poder seguir amb el ritual,us encoratgo que visiteu el bloc de la Rosa Peroy que us durà a la següent bàlua de la c...
1.1k+ Vistes 0 Li agrada
per en 9 Setembre 2013
Jo ja participo en la cadena virtual de blogs per la independència amb els meus altres blogs, si algú hi vol participar, encara hi sou a temps, tan sols heu de passar per aquest blog  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/ i afegir-vos-hi. Com que encara hi sóc a temps hi afegiré aquest blog.
642 Vistes 0 Li agrada
per en 1 Setembre 2013
Aquí us deixo uns versos en forma de haiku que m'han desvetllat la passada matinada (això de il.luminar-se en somnis és una mica ... ) Vet aquí un fil d'or   ...
678 Vistes 1 m'agrada
per en 29 Agost 2013
Avui toca fer cigrons, aprofitant que encara queda salsa de prunes, la farem servir. Primer que res s'han de coure els cigrons (o bé cmprar-los cuits). Per fer aquest plat necessitarem 400 gr. de bolets Shitake, 500 gr. de cigrons cuits, 1 pastanaga, 1 ceba, 1 gra d'all, oli AOVE, julivert, sal i pebre i una cullerada de salsa. ...
610 Vistes 0 Li agrada
per en 28 Agost 2013
Ahir vaig anar al Rostoll i com que les prunes que em van tocar eren força madures tan sols tenien una sortida, fer-ne melmelada. Aquest matí, però, m'he il·luminat i amb les més madures n'he fet una salsa per a acompanyar uns macarrons. La veritat ha estat tota una troballa. Els ingredients són aquests: 5 prunes clàudies ben madures, 1 ceba mitjana, 1 gra d'all, una mica de gingebre ratllat, 1 grapat de nous, 2 tomàquets ben madurs, unes fulles d'alfàbrega, 2 cull. soperes de sucre i , és c...
708 Vistes 0 Li agrada
per en 25 Agost 2013
Per si algú s'hi atreveix aquests muffins són molt senzills de fer i quéden força bé. Necessitarem: 180 gr. de farina, 100 gr. de sucre morè, 1 cull. postres de canyella, 1 sobre de "Royal", un pessic de sal, 1 ou, 120 ml. de llet, 60 ml. d'oli i 1 poma. I a part, per al cruixent del damunt: 1 tassa de flocs de civada, 3 cs. de sucre morè, 1 cp. de canyella 20 gr. de mantega en pomada. ...
641 Vistes 0 Li agrada
per en 25 Agost 2013
Des d'algun temps ençà que he descobert els amigurumis, aquests ninots m'han encisat i no faig més que fer-los l'un darrera l'altra. Sembla que les meves altres aficions (la cuina, la pintura, fins i tot actualtizar els meus blogs ),  han quedat una mica aparcades Aquests dies he trovat aquesta comunitat de blogs i he decidit mica en mica anar passant tota la meva activitat cap aquí.
811 Vistes 1 m'agrada