Mercè Vidal
per en 29 Agost 2013
610 Vistes

Avui toca fer cigrons, aprofitant que encara queda salsa de prunes, la farem servir. Primer que res s'han de coure els cigrons (o bé cmprar-los cuits).

Per fer aquest plat necessitarem 400 gr. de bolets Shitake, 500 gr. de cigrons cuits, 1 pastanaga, 1 ceba, 1 gra d'all, oli AOVE, julivert, sal i pebre i una cullerada de salsa.

Tallem els shitakes a làmines i els fem a la paella amb ua mica d'oli, a mig coure hi afegim l'all i el julivert; un cop siguin cuits els reservem. En la mateixa paella hi fem enrossir la ceba tallada a daus petits i la pastanaga ratllada, un cop ben cuit hi afegim els cigrons i els bolets, ho rectifiquem de sal i de pebre i finalment hi afegim la salsa avans d'apagar el foc.

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
m´has fet obrir la fam...sento l´olor i tot...
29 Agost 2013
Mercè Vidal
Gràcies per el comentari, de fet estaven molt bons
30 Agost 2013
miquel pubill
n´estic ben segur
30 Agost 2013