Visualització sol post
#38
Us vaig conèixer per casualitat. Volia veure si trobava spotify en català, buscant amb el google vaig veure la vostra campanya i em vaig apuntar. Darrerament sempre que puc intento demanar la possibilitat de fer servir el català per internet i és una vergonya. A la banca per internet (ING, selfbank, activobank, openbank etc....), quan faig el comentari sobre el català sempre em responen que fan servir "el idioma de todos". Crec que ni el Santander té l'opció de banca "online" en català, això deixant de banda el fer els contractes i tenir la documentació en català.
El cas és que Selfbank és de "La Caixa" i Activobank és del Banc de Sabadell. Com volem demanar al Santander o ING que posin webs en català si ni La Caixa ni el Banc Sabadell ho fan als seus bancs "online"?
A Triodos (nou banc holandès a Espanya) em van dir que ja ho estan preparant.
Si us sembla bé prepararè unes cartes per enviar a aquests bancs (primer als catalans). De tota manera per tenir efecte hem de ser molts. Hauriem de tenir la possibilitat de contactar amb altres webs per poder enllaçar amb aquestes campanyes pel català perque veig que hi ha poca gent per aquí.
Salutacions cordials a tots
Sigues el primer a qui li agrada això.