Raquel Canet Sancho
per en 3 D'octubre 2010
1,194 Vistes

https://www.youtube.com/watch?v=oAWOmRIT4LA


.

.

:O Mira el que he trobat... ^^ però espere la teua, tinc moltes ganes!!!!!!! :)


.

.

 

Bo, buenas animalets! Com va tot? Algo que contar?

Duc uns dies sense actualitzar i tenia ganes, no sé... hui també dorc al sofà i la fresqueta dels dies anteriors ha augmentat, i ara... fa fred, haha... m'he de tapar ben tapà, ací a Favara, en València no fa tant de fred. Les clases m'agraden molt, exceptuant a la boja maniàtica de bens mobles. Crec que li passa algo extrany a eixa dona, estaria bé gravar-la per a que veguereu... un XOU XD!

Hui he sopat mexicà, bé! I després hem anat a la bolera... que no m'he rist, pobre Vicent... no és lo seu, definitivament! xD Al ixir, uns... es pegaven, un altre XOU, mare meua jajaja... després hem anat al Hot, que estava Taluu, Geeer, Laura, Carlos & company i m'ha alegrat molt vore-los, encara que ha sigut un pocc flash, però bueno, un altre dia més :) ^^ MMMMM, després hem caigut al McDonalds... mCflurry i cap a casa... i ací estic escoltant "Per a Talia" jajaja i d'ací res a dormir que tinc sonetaaaa... demà aniré a l'hort amb la family, que la ueli m'ha dit que hi ha una tortà de xocolate que Mmmmm, rico, rico... jajaj 

Res, personetes... que paseu un molt molt bon diumenge i beseeeeeeeeeeeeets per a repartir, i abraços... que son molt bons ii GRATIS!

:D

 

Vos deixa una cançoneta...

 

https://www.youtube.com/watch?v=VQrnD1_34z4

 

 

MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
Jo la toque millor, pse................. jajajaja que nuuuuuuuuuuuuh, bueno, si pse...... jajajajajajajaja La perduda que ve al hot sense avisar i un poc meeeeeees.............1f62e.png jaja 😉 i havia llegit:m'he caigut al mcdonalds i jo ¬¬ jaja q nuuuuuuu vaig a per la camera!😉 muacks!
3 D'octubre 2010