Ness
per en 29 Gener 2017
865 Vistes

Ahir vaig anar a feu un tomb per Barcelona. De Plaça Catalunya a l'Estació de Sants a peu. Allò que diem: de oca a oca... de mossos a mossos.

També sóc especialista de detectar, pel pentinat o per manera de com es mouen, pel rostre em sí, si són catalans o no. A Plaça de Catalunya hi ha de tot, però ahir al vespre, els de brigada mòbil de 'Centre Plaça' era català just al contrari de l'Estació de Sants.

Com que el tren trigava massa a passar en direcció a Terrassa, ben bé 20 minuts, i a dintre feia molta calor, vaig decidir a observar els polis, que en la primera passada no els havia sentit bé en quina llengua parlaven...

En un moment determinat, una dona rossa o tenyida ros, estrangera, hi va anar directe cap on eren els Mossos. Un que era força alt, amb barba, d'entrada li feu una bona acollida, amb un somriure. Com que era alt la va poder veure bé: una repassada. Com que no se'n sortien prou, un altre hi va intervenir: XARNEGO, un 'pinxo' espanyol que bramava ben alt les indicacions a la dona. Comentaris entres ells i una darrera repassada. Si jo hi hagués anat amb el meu català i amb una pregunta ximple, m'haurien enviat a la merda. Ni somriures i ni hòsties. Potser algun insult o estirabot i tot.

Masclisme a la vista!!!!!!! pinxos xarnegos de merda que ni tan sols deuen entendre el català i que amb la  seva cara paguen!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill garcia
ens han envait.
29 Gener 2017
Ness
fa 300 anys
29 Gener 2017
Ness
els de la brigada mòbil de pl. Catalunya, d'avui, eren xarnegos. Sempre hi passo a prop per poder escoltar la llengua q parlen
3 Febrer 2017