miquel pubill
per en 24 Novembre 2013
563 Vistes

Hola  amic ruc:com presumeixes per que ets emblema català! francament,a mi no m´agrada però com moltes d´altres,m´ho he d´engolir,no t´ho prenguis malament ,tu ves a la teva i aprofitet del moment i encara que a mi no m´agradi,et prefereixo al "torus hispànicus" a qui tampoc  no li tinc res en contra,és pel que representa involuntariament,doncs ell,segur que si pogués escollir voldria el paper que tu representes en aquest moment en contes de veures en una plaça plena de gent,amb la bandera de la pàtria indivisible clavada al llom i anar aguantant les salvatjades fins a la mort  com homenatge a la "fiesta" que és "patrimonio cultural".

No amic ruc,tu estàs de sort i aixi com els teus avantpassats no ho van tenir de roses que diguem,tu et jubilaràs quan et toqui,et deixaran a un lloc on puguis anar fent la teva;no et retallaran el sou; hisenda et deixarà  tranquil perquè ja ets jubilat hi has complert amb el teu paper de ruc. Del terreny que tens de pastura,no et faran pagar cadastre;no t´augmentaran el lloguer de l´estable,etc.etc.

En fi,que mira per on t´ha tocat la rifa per haver nascut ruc i es questió d´aprofitar-ho,doncs al pas que anem,potser hauràs de compartir el teu lloc a l´estable amb algun jubilat amb la pensió retallada per salvar les butxaques dels que tu ja saps, encara que siguis un ruc.

Publicat a: Cultura