Visualització sol post
Daniel OG
#11
Segurament molta gent pensaria quin cascarràbies o coses pitjors de mi amb aquest tema, però continuen venint notícies que reafirmen la meua posició contra Facebook.
------------------------------------------------------- ---------
Sembla que Facebook ha fet certes esmenes en els seus T.O.S. (Terms of Service, Condicions del Servei: allò que tothom que s'obre un compte han de conèixer i que la majoria accepta sense llegir-les) i torna enrere desfent uns darrers canvis que venien causant milers de queixes d'usuaris que temien que la seua informació, fotografies i demés publicats a Facebook passarien a ser propietat de la companyia.
Ara diuen que a les properes condicions del servei deixaran clar com els usuaris controlen i comparteixen les seves dades.
Les condicions del servei es van canviar fa quinze dies però no va ser fins el cap de setmana passat que alguns blocs nord-americans van fer saltar l'alarma. Segons deien, les noves condicions permetien que Facebook fes servir lliurement tot allò que publiquessin els usuaris fins encara que ja s'haguessin donat de baixa del servei. Ells argumentaven que necessitaven que, si algú marxava de Facebook, els qui n'havien rebut missatges podien continuar veient una còpia dels missatges que n'havien rebut, per exemple. El fundador de Facebook ja deia que haurien de treballar millor per explicar aquestes idees perquè volien deixar clar que eren els usuaris qui controlaven la seva informació.
Amb l'apunt d'avui queda clar que tornen a les condicions de servei anterior, però no poden explicar millor què és allò que volen poder fer amb les dades dels usuaris; i això és una de les "parts obscures" de Facebook.
--------------------------
Composat a partir de la font: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3540949
+ info:
http://consumerist.com/5150175/facebooks-new-terms-of-service-we-can-do-anything-we-want-with-your-content-forever
comunicat de Facebook:
http://blog.facebook.com/blog.php?post=54746167130
Sigues el primer a qui li agrada això.