Salut, camarades!!

Ahir vam començar el verkami per aconseguir finançament per editar el nou disc d'Herois de la Katalunya Interior. Amb aquesta eina pretenem aconseguir mecenes per aquest projecte.

L'enllaç és:
www.verkami.com/projects/2179-nou-disc-dels-herois-de-la-katalunya-interior


I si voleu escoltar/descarregar el single d'avançament "SalouPest" aneu  a:
soundcloud.com/herois/herois-de-la-katalunya-18
Com funciona?

Hi han diferents tipus d'aportacions (10, 15, 25, 45€…) que es fan mitjançant el pagament amb la passarel·la segura de CatalunyaCaixa que ofereix aquest portal.


Què hi guanyeu vosaltres?

Depenent de l'aportació els Herois, a canvi, ens comprometo a fer-vos arribar a casa vostra el nou disc, cds signats pel grup, vinils, o el pac que hagueu escollit. Veureu que al costat del tipus d'aportació indica amb què us recompensa el grup.


Què hi guanyem nosaltres?

Doncs poder editar el nou disc del grup. En realitat és com fer una pre-compra d'un disc en qualsevol tenda on-line, doncs verkami, que són de Mataró, ofereix total seguretat. Enlloc d'avançar els diners per pagar l'estudi, ho fem cooperativament entre tots.


Quan rebreu el disc o el pac?

Aquests mesos d'estiu estarem tancats a l'estudi fent la producció. Al setembre sortirà i només vosaltres, els mecenes, en tindreu una edició exclusiva que rebreu per correu a casa vostra.


Això de Verkami no us acaba de convèncer?

Us convidem a que feu una ullada a www.verkami.com i mireu els diferents projectes que s'hi exposen. Trobareu des de grups novells de música que busquen treure el seu primer disc, a directors de cinema, grups de teatre, festivals de música o inclús la revista Enderrock que va aconseguir més de 10.000€ per a poder produir el dvd del mític concert que Lluís Llach va realitzar al Camp Nou ja fa dècades.


Ara, la indústria cultural som tots!


Us animeu a donar-nos un cop de mà?

Col·labora com bonament puguis i/o ajuda'ns a difondre el missatge.
Recorda, sense tu no hi ha disc.


Salut i una abraçada.


Jaume Moniato

Herois de la Katalunya Interior
facebook.com/herois
facebook.com/groups/460790310603093
twitter.com/herois_k_i



Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#1
La pell del diable dj killo! xD
Sigues el primer a qui li agrada això.