Daniel OG
#0
Resulta que jo fa anys tenia un blog a bloc.cat, web gestionada per una associació sense ànim de lucre que va crear aquesta plataforma de blogs en català, avui dia obsoleta.
Ara rep un inesperat email que em diu que bloc.cat s'ha acabat perquè sí, i ara passarà a ser blog.cat, sense previ avís, i aquesta web estarà gestionada per Racó Català (a més, no ho diu explícitament). Totes les dades del compte i tots els continguts del blog seran transferits a blog.cat a partir de demà.
Bé, això és un delicte, senyors.
Quan es cedeixen dades d'un compte d'usuari a tercers o canvia el titular, i més encara quan s'inclou la cessió de continguts com els articles que has publicat al teu blog, s'ha de demanar autorització; cada usuari devia d'haver rebut un email preguntant si volia fer aquesta cessió i passar el seu blog a blog.cat i, en cas de no contestar o autoritzar, destruir les seves dades.
Però sembla que "Racó Català", i qui hi ha darrere (Tirabol.cat, empresa que gestiona aquest portal amb diners públics) es passa les lleis de protecció de dades pel forro dels collons.
Molt mal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
#1
anem tots al jutjat de guàrdia!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#2
Amen!
Sigues el primer a qui li agrada això.
jose gamez
#3
no entenc on és el delicte !! (eing)
si la directiva d'una empresa no pot fer front als pagaments del seus treballadors, li traspassa a uns altres executius i tu segeixes treballant a la mateixa empresa i amb els mateixos drets, però amb uns caps diferents.
si FACEB**K canvia de propietari o se la compra G**GLE tu continues tenim els mateixos drets sobre els teus continguts, només que l'administrador és un altre. cal recordar que el teus continguts només poden ser modificats o esborrats per tu, que és qui té el password del compte. normalment en un foro public l'administrador només pot esborrar contiguts si incumpleixen la llei. insults racistes, terrorisme, etc. però modificar-los mai, en aquest cas si que és denunciable.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Noemí
#4
Però no pot transferir a tercers dades i continguts que no són seus ja que nosaltres hem autoritzat a aquesta empresa a tenir-los, però no a l'altre, i el mínim és enviar un correu comunicant la transferència de les dades i si no hi estas d'acord l'eliminació del blog....
Sigues el primer a qui li agrada això.
Diego
#5
Justa la fusta!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert Sumoy
#6
Millor hagues estat eliminar tots els blogs, sense previ avis, tu creus, possem el cas que tenen de preguntar a 1000 persones i esperar la seva resposta, en la que la majoria no respondran, no se sap en quina situació estaben pero poder fer tots aquests tramits, a mes. Es el que deia abans una altre persona, es un canvi de direcció, les condicions en les quals es tenen dels blogs, son les mateixes, la privasitat de les dades així com la de la informació del bloc tambe esta garantida. Pensa-ho a la inversa, la segona empresa es fa carrec dels blogs i mantenin les condicions inicials, en comptes de donar les gracies per trobar una sortida a tota la gen que te dades i continguts, nomes ens queixem, tinc la impressio que aqui tothom es queixa per tot. Encara que es busquin les millors sortides per a tots.
Sigues el primer a qui li agrada això.