#0
Volem reformar la secció que t'informa de les novetats dels teus amics: http://www.flog.cat/gent/novetats i canviar-li totalment l'aspecte i disseny. Et posem una captura de pantalla perquè sàpigues de l'àrea que estem parlant. Per canviar això volem les teves idees! Volem fer-ho un lloc més visible, útil i bonic per presentar de manera millor les novetats a la xarxa generades pels teus amics. Fes un disseny i pressenta-ho aquí o envia'ns les imatges per e-mail. ********************** Normes: - Has de tenir en compte tots els tipus de novetats i mostrar com presentar els diferents tipus de novetats, que són: Fotos noves Àlbums nous Comentaris nous Comentaris privats nous Comentaris en fotos Comentaris en àlbums Volen ser amics teus Ara sou amics Aniversaris aquesta setmana Nous articles en blogs d'amics Nous blogs dels meus amics Nous comentaris als blogs Blog marcat com favorit Usuaris que s'han unit als meus grups Usuaris pendents de confirmar als meus grups Grups creats pels meus amics Últims grups on m'han acceptat Postals rebudes Regals rebuts i... els que vindran: Etiquetat a foto Nou usuari compatible amb tu registrat - Tin en compte que ha d'aparèixer icones per marcar com llegit, imatges de vista prèvia, .... - No ha d'assemblar-se al disseny actual, perquè, precisament, és molt dolent i és el que volem canviar - No és necessari presentar totes les novetats en una sola pàgina, poden anar classificades - Pots inspirar-te en, però no calcar, altres webs socials - Ha de seguir, en la mesura del possible, el disseny i colors de flog.cat ********************** Si alguna idea és molt bona i l'administració l'escollim com a base del proper disseny, t'emportaràs un premi !!! I aquest és el premi, regal o recompensa: Samarreta, jocs i articles d'Atari: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=atari+shirt&x=0&y=0 O qualsevol altre article de Amazon, eBay o dealextreme que necessites o et faça il·lusió :) ********************** Pressenta el teu ja! Col·labora-hi! Data de finalització: 30 de novembre de 2010.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Xiaolei
#1
Jo posaria un límit de preu jajajajajaja
Sigues el primer a qui li agrada això.
#2
Sí, hehe, no hi ha problema amb això, ja està en la lògica.
Va, animeu-vos!! Sigueu creatius!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Sigues el primer a qui li agrada això.
#4
És una bona idea el que dius! Et comentaré algunes coses que estan sense resoldre.
Gràcies!
Seguiu enviant les vostres idees!
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
#5
Jo no sé fer-ho tipus com a fet Thor...
M'agradaria fer algun disseny, com ho he de fer?
Sino puc donar alguna idea i au.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Victor
#6
Jo ho he fet amb gimp.. Tallant d'ací i pegant d'allà. La qüestió és tenir una idea, si la tens però no la pots plasmar intenta explicar-la amb les teues pareules!
EDITE: Com no puc editar al post anterior, la referència que indica la imatge "Nou model pestanya fòrum" és http://forum.flog.cat/t1164-forum-esta-morint.html#p9884
Amb el nou sistema es soluciona eixa problemàtica.
Sigues el primer a qui li agrada això.