Visualització sol post
Moisito
#15
Però aviam, qui havia de venir a dedicar el temple? Només l'arquebisbe? Un mossèn qualsevol? Millor que vingués el Papa, no? No es mereix la Sagrada Família i Barcelona i Catalunya que vingui el Papa?
I us queixeu de que no hi ha anat prou gent? Bé, doncs haver gastat més per promoció. L'Església -com es comprendrà- no es gastarà els diners en una gran campanya publicitària: La única publicitat era la mateixa persona de Benet XVI i el seu carisma, i Benet XVI no és pas Joan Pau II (amb aquest si que no hagués fet falta res mes que la seva persona per omplir els carrers de gom a gom).
No crec que faci falta el Papa per revitalitzar l'economia, però el ressò mundial de la seva vinguda a la Sagrada família serà bo pel turisme a Barcelona.
I pel que fa a la salvació eterna aquesta ve per Crist, i es troba en la seva Església, essent el Papa el màxim representant d'Ella i d'Ell (podríem dir que el Papa és una mena de vice-Crist). Ara bé, si el seu missatge fa mal a les consciències pecadores de certa gent... bé, Crist ja ens va avisar de que Ell no havia vingut a portar la pau, sinó la divisió, i que el món ens odiaria. O potser el que fa mal és que l'antecessor de Benet, essent també cap d'un estat tant petit, donés tanta feina i maldecaps als poders comunistes d'aquella època?
Sigues el primer a qui li agrada això.