#0
A partir d'ara i amb motiu de la constitució de l' http://forum.flog.cat/t1166-flogcat-sera-associacio.html associació flog.cat , flog.cat passa a ser propietat de l'esmentada entitat.
S'han produït els següents canvis en els termes d'ús de flog.cat (consultables des de l'enllaç a la pàgina inicial de flog.cat)
* Flog.cat és propietat de l'Associació Xarxes Socials en Català, NIF G54516851, ****************** i amb domicili social i fiscal a Elx (País Valencià).
* El present acord legal queda subjecte a la normativa de la República Federal d'Alemanya, on es troba el servidor que presta servei a flog.cat, NordicVPS.com. En particular queda subjecte a (però no limitat a):
- Llei sobre el tractament de les dades personals
- Convenció per la protecció de les persones en matèria de tractament automatitzat de dades personals
- Normativa i legislació europea, en la mesura que resulte aplicable
- Codi civil (constitució de la República Federal d'Alemanya) i la resta de disposicions aplicables.
* Les bases de dades i els arxius es troben allotjades al servidor NordicVPS (nordicvps.com), on s'allotja Flog.cat, i aquest s'encarregarà de implementar la seguretat necessària per a la inviolabilitat de les dades. La seguretat al servidor on resideix la web està fortament assistida per diversos sistemes d'alta seguretat. Per a més informació, visita la web de nordicVPS.
* S'efectuen còpies de seguretat diàries encriptades dels arxius i la informació dels usuaris i bases de dades, per part de la titularitat del servei.
Si no acceptes és el teu deure donar-te de baixa, a partir dels 15 dies s'entendrà que acceptes els canvis.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Noemí
#1
Jo els accepto amb molt de gust :)
Sigues el primer a qui li agrada això.