Visualització sol post
Daniel OG
#4
El cristofeixisme torero està disposat a defendre amb violència la burreria dels bous a Catalunya:
El torero de Badalona Enrique Guillén (*), al capdavant d'un grup de cinc persones, va assaltar ahir a la tarda la seu d'ERC de l'Eixample, a Barcelona, amenaçant als militants independentistes que es trobaven reunits allà, segons va denunciar el partit. Els atacants van provocar destrosses al local i van agredir a un militant d'ERC, que va ser traslladat a l'hospital en ser assolit amb una cadira. Els mossos van arribar quan els pro-taurins havien fugit, però el partit presentarà una denúncia.
(*) El Chuck Norris torero:
Esquerra Republicana ha denunciat aquest matí davant els Mossos d'Esquadra l'agressió a un militant del partit per part d'un home que es va identificar com el torero Enrique Guillén. L'agressor va irrompre ahir a la nit a la seu que el partit té a l'eixample barceloní i va tirar una cadira al cap d'un militant de les joventuts de la formació, que es trobaven reunides al local.
L'home en un primer moment va entrar tot sol a la seu d'ERC i després d'identificar-se afirmant que era torero i que es deia Enrique Guillén, va enumerar fins i tot els números del seu carnet d'identitat i els va cridar als allí presents: "per la vostra culpa vaig a perdre la feina. Aquesta nit us vaig a cremar el local ". Després, davant l'estupefacció dels membres de les joventuts allà presents, el torero va marxar per tornar al cap d'una estona acompanyat per tres persones més, una dona i dos nois. Pel que sembla, durant aquest segon assalt va causar diversos desperfectes abans de llançar una cadira a un jove de les joventuts del partit. Els Mossos d'Esquadra es van traslladar minuts després al lloc dels fets per avaluar els danys, el jove agredit va ser traslladat a l'Hospital Clínic.
Sigues el primer a qui li agrada això.