Daniel OG
#0
El tío Paco Camps emularà Esperanza Aguirre i atribuirà a l'espectacle de matar un bou l'atribució de bé d'interés cultural.
És a dir, que els bous són una tradició valenciana, culta i que mereix ser preservada.
Així que... mateu a qui vulgueu amb punxes i llances, és cultura i d'interès general!
Què penseu?
Font:
http://www.publico.es/espana/300044/camps/imita/aguirre/declarara/interes/toros
Sigues el primer a qui li agrada això.
Dèlia
#1
Que en penso? Doncs que la gent és molt insensible i egoista! Penso que la gent que creu que el mal i la tortura han de ser cultura estan molt equivocats, o es que a ells els hi agradaria que els hi clavessin llançes a l'esquena mentres la gent gaudeix mirant-ho?! Sento llàstima per els qui creuen en aquesta cultura tant asquerosa, però bé, també em questiono si són d'interès cultural o d'interès econòmic. Avui pel matí estava veien el 3/24 i m'he trobat en que Xina relacionen Espanya amb els torerus, vinga home, hi havia un cartell gegant a Xina, feliçitant l'any nou en castellà i al costat una imatge d'un toreru gegantt... es vergonyós, en quin món vivim? Quina merda de societat tenim que ens esta destrossant els valors?
Sigues el primer a qui li agrada això.
German
#2
Aquesta gent cada vegada m'impressiona mes... Diuen que el barri del Cabanyal-Canyamelar no es be d'interès cultural en canvi consideren un sacrifici animal (perquè quan parlem de bous, parlem del maltractament i la mort d'un animal) be d'interès cultural... Açò ja se'n passa de ratlla...
INDIGNANT
Sigues el primer a qui li agrada això.
Carlos
#3
gena de gent, pense que hi hauria de ficar al senyoret "franc country" en mig de una plaça de ixes i llançar-li llances i veuríem si els bous serien d'interès cultural, aquesta gent no te coneixement sols pensa e els seus interessos i ni tan sols fan votacions per que el poble decideix-hi? Sols ho decideixen ells. QUE POCA VERGONYA!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Dèlia
#4
Això no és democràcia ni és res!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
#5
Que mania de defendre l'espanyolisme amb dents i urpes, allà on siga.
Després es queixen de que hi ha violència al món, i són els primers que es posen berracos veient com estoquegen un bou fins la mort.
Fàstic, com tantes altres vegades, és lo únic que produïxen.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Andres Castillo Bonilla
#6
En realitat es un be d'interes ((ECONOMIC)),, a qui van a enganyar ?? ¬¬
Sigues el primer a qui li agrada això.