Daniel OG
#0
Les temperatures mundials podrien augmentar quatre graus centígrads per a mitjans de la dècada de 2050 si es mantenen les actuals tendències d'emissions de gasos d'hivernacle, va indicar un estudi publicat el dilluns pel Met Office Hadley Center de Regne Unit, que es fa ressò d'un informe de Nacions Unides divulgat la setmana passada, que sosté que els canvis climàtics podrien superar els pitjors pronòstics possibles previstos en 2007 pel Comitè Intergovernamental del Canvi Climàtic de l'ONU.
Els dirigents dels principals països emissors de gasos d'hivernacle van reconèixer al juliol la posició científica que les temperatures no haurien d'excedir més de dos graus dels nivells preindustrials per evitar més canvis perillosos en el clima del planeta.
L'IPCC va compartir el Premi Nobel de la Pau el 2007 per el seu quart informe d'avaluació, conegut com AR4. Una conclusió a la qual va arribar és que les temperatures globals podrien augmentar quatre graus per a finals de la dècada de 2050.
L'estudi d'avui indica que l'escalfament podria passar fins i tot abans, per a mitjans de la dècada de 2050, i va suggerir més efectes extrems locals.
Font: http://www.publico.es/ciencias/medioambiente/255857/anuncian/posible/subida/grados/recorta/co
Així que... a seguir contaminant el planeta!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
#1
buah... anem a pique...
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
#2
Moooolt beeeeeee
Vinga, al final acabaran bullint els nostres fluits cerebrals xD
Sigues el primer a qui li agrada això.
Victor
#3
Se d'alguns que si que els vindria be un bollidet.
Sigues el primer a qui li agrada això.
Gina
#4
bien!
amb lo que m'agrada a mi l'hivern...
crec que desapareixerà... :(
Sigues el primer a qui li agrada això.