Després del nostre aniversari, a flog.cat tornem amb més força i més ganes que mai, i no podia ser de millor manera que fent una segona quedada per tal de coneixer les noves cares i ànimes que han anat arribant en aquest primer any de vida. El 25 de juny a les 22:00 al xat entre tots vàrem acordar la data de la quedada, l'hora i el lloc. Serà els dies 1 i 2 d'Agost a València. Dintre d'uns dies afegirem més informació i la planificació. Vine, participar i mira qui s'amaga rere cada usuari. Comparteix amb nosaltres un dia especial =) Aquest tema servirà per a parlar de la quedada. Publica aquí les teues idees, preguntes, etc.. Totes les novetats i informació seran publicades a http://www.flog.cat/?sc=quedada Contacteu amb els administradors per a adquirir els bitllets del tren si necessiteu ajuda. També hem obert una versió preliminar de l'esperada tenda flog.cat, on podeu comprar la vostra samarreta de flog.cat per a la quedada. Si vindràs o estàs interessat en vindre, publica aquí un missatge. Si NO vas a vindre a la quedada, NO PUBLIQUES RES AQUÍ. Gràcies
Sigues el primer a qui li agrada això.
#29
siiii.. el twister!!!!^^
jo tinc un trivial xo està molt passat...
aah, i si no m'equivoque el concert comença a les 12!!
Sigues el primer a qui li agrada això.
#30
La Gossa Sorda (Saó Tour 09)
The Kluba (Nou projecte Juantxo Skalari, cantant d' Skalariak)
Benimaclet Klub Ska (Membres Obrint Pas, La Gossa sorda i Aspencat)
DJ Merey (Pirat's Sound Sistema)
Sigues el primer a qui li agrada això.
a què esperes? falten uns 10 dies
Sigues el primer a qui li agrada això.
Gina
#32
ai què bonito!!!!
sembla un: nosaltres dos ja hem comprat la resta ja pot morir si vol (L)(L) xDDD
vale prou xD
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
#33
fins quan ha de durar la broma ?
¬¬'
Sigues el primer a qui li agrada això.
Erik.... cansino....!!!!!!!!!! x)
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marta Peris
#35
Quina rabia no hi podre ser..
espero poder anar a la proxima que es faci i coneixeus en persona!
Que vagii mbé per València!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Heus ací una magnífica presentació per a la quedada i tot els que ens espera !
Mireu i alabeu tan magnífica producció audiovisual!
[youtube]LUqn8aBt3HA[/youtube]
:P
Sigues el primer a qui li agrada això.
Joan Pau Joan Pau
#37
dani tio, ets un crac!!!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
#38
La segona part del video ha sigut censurada......... (el dani es despelotava massa... El thor i una servidora us ho podem confirmar...)
Sigues el primer a qui li agrada això.
minyi310
#39
Si al video sesta descollonant XD
Sigues el primer a qui li agrada això.
Gina
#40
xDDDDD
Dios...
no faré comentaris XD
Sigues el primer a qui li agrada això.
RESUM DE LA SEGONA QUEDADA 1 i 2 D'AGOST DE 2009 -- VALÈNCIA Després de la demanda popular per fer un resum per a poder recordar totes les coses que vam fer i per a què la gent que no pogué o no volgué anar a la quedada sàpiga les coses que vam fer, aquí expliquem tot:
DIA 31 (El dia anterior) Daniol va anar a Sueca acollit per la Ta, i el Vic també, per la vesprada. Van recórrer els voltants de Sueca i anar a la Platja del Rei, on va ser gravat el lolvídeo de Dani. Marina, com venia de Figueres, va haver també de venir un dia abans, a Barcelona, i quedar-s'hi acollida a casa de l'Erik. DIA 1 El dia començaria per als ciutadans del nord (Marina i Erik) de viatge en tren cap a València. Després de matinar i de més de tres hores en tren, van arribar a l'estació de València i, un cop allà, van agafar altre tren cap a Tavernes de la Valldigna. A aquest mateix tren s'hi van unir Vic i Dani des de Sueca. Amb l'arribada a Tavernes, perquè Benifairó no té estació de tren, ens va venir a arreplegar la mare de l'Aina 1, qui ens va portar fins Benifairó i on s'hi van trobar amb la pròpia Aina 1 i Gràcia, que ens esperaven a la cotxera on "dormiríem" aquella nit. Poc a poc la gent va agafant confiança però no seria fins després de dinar que ja van començar a explicar-se algunes intimitats. Més tard vam anar a una piscina particular per a cent persones mínim (allà hi cabien, i fins i tot hi sobrava espai). Després de la piscina vam anar a buscar "provisions" nocturnes i després a encarregar unes pizzes per a sopar. Aquí se'ns va unir l'Aina 2. Un petit però gran joc abans de marxar al concert amb una mica de música per anar-nos acostumant i, llavors, quan el joc finalitza, ens dirigim cap a l'escenari on va tocar Benimaclet Ska Club (BSK), The Kluba i La Gossa Sorda. L'Erik, després de molt esforç al concert de La Gossa, va aconseguir una de les seves baquetes; tot un èxit, sens dubte. DIA 2 Dormim dues hores. Ens llevem amb cares de "vull dormir més", però València és la nostra destinació. Ens abandonen les dues Aines i la Talia és la nova incorporació en passar per Sueca el tren de rodalies. A València, sota una calor considerable, visitem el parc Gulliver i agafem un carro d'aquells que semblen bicicletes per donar una volta pels jardins de Túria. Dinem al Pasta City i marxem pels voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències a la gespeta a jugar a les cartes. Allà també vam repartir i signar-nos els "diplomes" de la quedada. Quan va arribar l'hora de marxar, cadascú va agafar un tren diferent: Dani cap a Elx, Víctor cap a Ontinyent, Gràcia cap a Tavernes, Talia cap a Sueca, Marina cap a Riumors i l'Erik cap a Barcelona. I aquí va acabar la quedada, però la tercera és a punt d'arribar. En definitiva, dos bons dies molt grans per la terreta valenciana. En un mes i escaig Barcelona tornarà a veure les cares de flog.cat.
En unes hores/dia afegirem les fotos i vídeos de la quedada
Sigues el primer a qui li agrada això.
#42
eeh!! Falten les partides de ping pong a casa la tia d'Aina 1 xDDDDD
^^
Sigues el primer a qui li agrada això.
AVÍS: JA ESTAN LES FOTOS DE LA 2a QUEDADA DE FLOG.CAT !!! :D :hurra: Feu clic aquí per a accedir a l'àlbum: http://picasaweb.google.es/flog.cat/2aQuedadaFlogCatValencia Cal demanar accés per veure-les (demaneu-ho al xat).
Sigues el primer a qui li agrada això.