Visualització sol post
acuditscatalans
#3
No he negat en cap moment de que jo no faci faltes d'ortografía, tothom, des del més inutil fins al més perfecte fa faltes d'ortografía, però hi ha faltes i faltes... no és el mateix "tanim ka fer axo xk si" que " tenim que fer aixó perqué si", les 2 estan mal escrites però un s'hi mira més que l'altre, l'acudits escriu com la 2a opció, però jo m'hi miro encara més i escriuria "Hem de fer això perquè sí" perquè vull potenciar la llengua al màxim i que la gent no agafi mals costums.
Et puc assegurar que de violents no en tenen res aquells dos fotologs, només cal entrar-hi per veure-ho. l' /antifeixisme ensenya i explica coses sobre el feixisme i l'antifeixisme (i altres coses relacionades)per tal de que la gent tingui arguments a l'hora d'expresar-se. I l'altre és un fotolog personal d'un dels components d' /antifeixisme...
M'agrada que la gent expressi la seva opinió, i és per això que vinc a respondre't. No com ha fet l' /acudits, que tots els que ens hem queixat sobre la seva forma d'actuar ens ha bloquejat, denunciat el flog, o esborrat tots els comentaris..
vinga, fins ara ;)
PD: noticies d'ultima hora, diu que em vol pegar.. perquè? no n'haig de fer res de si ell vol guanyar uns calerons amb la web..
Sigues el primer a qui li agrada això.