Visualització sol post
Gina
#1
Tothom fa faltes d'ortografia, n'hi ha qui més i qui menys.
Si que és una forma de lluitar, el fet de no fer-ne, però no crec que el noi que duu el fotolog /acudits sigui feixista ni molt menys...
No vull dir, amb això, que s'hagin de fer acudits amb faltes d'ortografia, però jo m'incloc dins el grup dels que no sbaem escriure massa bé. El meu vocabulari és molt escàs i sovint no sñe com expressar-me, així com dubto constantment de l'escriptura de segons quines paraules. Malgrat aquests petits errors que cometo, segueixo defensant tant com puc el meu país i la meva llengua.
I si ha denunciat fotologs antifeixista o independentistes val a dir que, segons en quines circumstàncies, jo també ho faria. La meva lluita és de paraules, la revolució per mitja del que puc expressar amb la meva llengua. En cap dels casos busco violència per què no vull ser com els que considero diferents a mi. Per tant, si es donés el cas que algú independentista fa ús per via fotolog de la violència, potser si que el denunciaria.
I com a últim apunt, però no menys important, el fet del fotolog d'acudits no és donar a conèixer la seva posició política envers els Països Catalans, sinó arrencar una rialla a qui llegeix l'acudit en català, per què, que jo recordi (i sóc usuaria del fotolog d'/acudits així com de la seva web) mai li he vist posar un en castellà.
No vegeu això com un atac ni una defensa de una posició o l'altra, sinó com un punt de vista extern d'algúq ue no coneix la situació prou a fons i es basa en el que pot veure provant a donar una explicació objectiva, clara i entenedora del per què considero erroni el que aquí dalt s'exposa.
I que consti que tinc aquest fotolog aquí adjuntat a F/F
Sigues el primer a qui li agrada això.