Visualització sol post
acuditscatalans
#0
Bones,
El Fotolog /acuditscatalans, ha estat creat com a alternativa del fotolog /acudits, ja que aquest, tot i ser un fotolog en català no defensa la cultura de la nostra terra.
Nosaltres hem estat parlant amb el propietari del fotolog d'acudits i hem cregut convenient crear aquest fotolog. Alguns creuen que no és necessari, d'altres creuen que és molt necessari per la nostra cultura, ja que al fotolog d'acudits hi ha mil i una faltes, aquí intentem fer-ne el minim possible.
Com a prova del feixisme que vol aquest noi d'/acudits, us podem dir que ha denunciat varis fotologs independentistes i antifeixistes, com ara el fotolog /antifeixisme (fotolog d'informació antifeixista), /proletaris (fotolog particular d'un maulet combatent), el nostre /acuditscatalans per que només hi hagi el seu...
Per això volem donar el nostre crit d'alerta a tots els catalans i catalanes, hem de defensar la nostra llengua, escriure en català; hem de donar suport, o respectar els moviments independentistes que es preocupen pel nostre país; hem de defensar tot el que ens envolta!
I és per això que us convidem a tots i a totes al fotolog d'Acudits Catalans, que apart de riure una bona estona estareu donant suport a la cultura catalana, perquè hem de combatre des del carrer, militant i actuant, però amb una cosa tant simple com un fotolog d'acudits es pot lograr més del que us penseu!
http://www.fotolog.com/acuditscatalans
Sigues el primer a qui li agrada això.