Visualització sol post
Modest
#49
M'agradaria trobar alternatives viables per cambiar la relaciò, treballador-empresa, sobretot de cara al jovent, encara no s'hsvia assolit el maxim de drets rahonables per part dels treballadors, que ariben els iluminats de torn i es carregan els avensos de molts anys de lluites. Heu pensat que pot fer un empresari, amb els seus treballadors, reforma laboral en ma ???. Tots els empresaris estan capacitats per gestionar adequadament les seves empreses????. A quantes empreses sabeu que quan han presentat numeros vermells sels hi ha fet una auditoria per coneixa si la gestiò ha estat la correcta???????................
Per la meva experiencia pug dir que un 10-15% son empresaris, la resta son gent que un moment donat les cosas els varen anar be i es varen plantar com empresaris, sens tenir amb compta tota la problematica que representa donar aquest pas i a l'hora de la veritat s'han enfonsat creant unes llistes d'aturats mes que procupant.
En principi he de dir que un empresari quan es planteja llogar un col.laborador, ho ha de fer com a resultat d'un analisi profunt de la seva situaciò,actual, a mig i llarc plaç, contractan al professsional mes adequat i sobre tot asumin que aquesta contracta representa tambe, un compromis amb vers la societat, perque de la seva gesstiò depenen el treballador i tot el seu entorn, (familia, amics, lleura, cultura, etc.....) i ara ve la pregunta, que pasa si l'empresari no está a l'alsada??????.
VOLDRIA CONTACTA AMB PERSONES ATURADES QUE PENSIN QUE LA SEVAA EMPRESA NO HA ESTAT BEN GESTIONADA
Sigues el primer a qui li agrada això.