marcus
per en 16 D'octubre 2016
690 Vistes

CAT.- Per l’altre lateral faré el mateix i per tant necessitaré el dibuix però simètric. Per això enganxo el mateix dibuix que vaig utilitzar a la finestra per posar-lo a contrallum i repassar-lo a l’altra cara del paper.

CAST.- Para el otro lateral haré el mismo disseño y por lo tanto necesitaré dibujo simètrico. Para ello pongo el mismo dibujo que utilizé en una vantana a contraluz i lo repaso a la otra cara del papel.

20160925_190926

CAT.- Amb el dibuix ja en el sentit que toca el posiciono sobre l’altra lateral i el calco, aprotfito els forats que ja tenia de l’altra cara per deixar-lo clavat.

CAST.- Con el dibuji ya en el sentido correcto lo posiciono en el otro lateral y lo calco, aprovecho los agujeros que tenia ya hechos de la otra cara para dejarlo clavado.

 

 

CAT.- També marco la circumferència dels forats per les clavilles per tenir una referència de com fer els cercles lo més perfectes possible.

CAST.- Tambien marco la circumferencia de los agujeros de las clavijas para tener una referencia de como hacer los círculos lo más perfectos posible.

20160925_195829

CAT.- Segueixo amb el precediment de sempre.

20160925_204634

CAT.- I finalment ja tinc els dos laterals decorats.

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.