Ness
per en 28 Juny 2016
931 Vistes

telefònicament. Després de veure com el manual policial de les col·laboracions ciutadanes havien quedat en un no-res, avui en dues trucades misterioses de números desconeguts, han revifat la meva esperança o podríem dir, UTILITAT.

M'han trucat dels Mossos. Volien verificar la meva "declaració" que els vaig enviar electrònicament. Ha estat tan forta la sorpresa, que jo mateixa i la gent que passava on era jo, devia pensar que m'havia tornat una bola de foc de tan vermella i, això, que la comunicació era per telèfon, què hauria passat, cara a cara?

El noi no era gaire important. Ell només recollia el meu testimoni però m'he avançat donant-li una idea. Anar amb algú de paisà al lloc sospitós i mirar d'identificar la dona misteriosa que va desaparèixer quan els Mossos van aparèixer.... "Bé jo no sé com és el seu mètode de treball, però ja els ho passaeré".  I sobretot quan hagin esbrinat o tancat el tema, em trucaran... Una autèntica deferència!!!!!!, de color vermell a punt d'explotar.

:kiss

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill garcia
tot un detall!!!,felicitats.
29 Juny 2016
Ness
i tant!!! sóc experta en fixar-me en petits detalls i a lligar caps q no encaixen
29 Juny 2016
miquel pubill garcia
et contractaran per a casos complicats...recordo aquella novel-la que vas escriure d´un hospital d´Israel.
29 Juny 2016
Ness
no sé... s'ho tiren a l'esquena, encara no m'han dit res de la seva investigació, i això que m'ho va prometre aquell noiet
12 Juliol 2016