per en 28 Gener 2016
765 Vistes
Mentre que molts de nosaltres hem ajustat les nostres dietes a l'inici del nou any, després d'uns mesos, la decisió de romandre en línia amb la nutrició comença a esvair-se.
 
En lloc de permetre als vells hàbits que s'arrosseguen de nou, tracti de enfocar-se en la seva salut i nutrició però a consciència, en lloc de posar tota l'atenció en les metes estètiques. En centrar en la seva salut a llarg termini, serà més probable que s'adhereixen als seus hàbits saludables.
 
A continuació trobareu consells de nutrició senzills que l'ajudaran a tornar alinear-se i crear noves formes de nutrició de manera saludable.
 
1- Ompli amb verdures
 
Les verdures són un aliment baix en calories / alt volum. Això vol dir que vostè pot menjar una gran quantitat de verdures sense consumir una gran quantitat de calories no desitjades i vostè se sentirà ple perquè ocupen molt espai en el seu estómac. Quan consumeixi verdures, eviti l'addició de salses i oli, perquè el que afegirà serà més calories totals al seu menjar. Mantingui els vegetals frescos o al vapor quan sigui possible.
 
2- Prengui'l amb calma en menjar fruites
 
Mentre que la fruita és una gran font de fibra i sucre natural, algunes persones tendeixen a anar a la vora i menjar massa. Al seu torn, això manté el sucre i la ingesta de carbohidrats és elevada. En lloc d'amuntegar gran varietat de fruites, intenti anivellar certs trossos de fruites amb mantega d'ametlles, nous o una font de proteïna magra.
 
3- Aneu amb compte amb les barretes de nutrició / proteïna
 
Mentre que la comercialització de la majoria d'aquests productes afirma que aquestes barres són l'alternativa saludable, la majoria d'aquestes són altes en greix, carbohidrats i preservants artificials. Algunes d'aquestes barres de salut també suposen una aportació nutricional similar a una barra de caramel tradicional. No es deixi enganyar! Llegiu l'etiqueta i observi el que realment està passant en aquests productes abans de picar diàriament.
 
4- Amb la proteïna
 
Si vostè se sent com si estigués constantment amb fam, tracti d'afegir una mica més de proteïna als seus menjars. En demanar una amanida en el sopar, acompanyeu amb una porció de proteïna magra perquè sigui complement a l'amanida, així li ajudés a omplir-se i quedar satisfet.
 
5- Consuma més aigua
 
L'aigua ajuda al seu cos en la digestió i manté la pell un aspecte jove i hidratat. En els dies en què vostè està entrenant en un període de temps, assegureu-vos de consumir més aigua. Consumeixi 12 unces d'aigua abans del menjar, també s'omplirà l'estómac i pot evitar menjar en excés.
 
Intenta incorporar alguns d'aquests consells de nutrició en la seva rutina diària. Creu-me que petits canvis poden sumar als grans beneficis per a la salut en el llarg termini. Cuidar el cos ara per tal de preparar-se per a un futur més saludable!
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios web
Sigues el primer a qui li agrada això.