mutxina
per en 4 Agost 2010
1,357 Vistes

M’he passat una bona estona davant del mirall; vista de front, de perfil, de l’altre perfil i del darrera…aix quin cul i kins pernils ke tinc…i que s’aprimi tot menys aixo!!!

 

Bé, em possaré alguna cosa que el tapi una mica…sip, tapar el que no convé i destapar el que si.

 

Mira, de fet, ni aquesta ni les altres tres samarretes se si li agradaran, però vaja em posaré la que jo vulgui, total espero que en lo últim que es fixi sigui amb la samarreta.

 

 

Marxo cap al Bar, em miro als miralls i aparadors que em trobo al carrer…vull que em vegi guapa. Que quan entri al bar em busqui, que jo descubreixi el seu cap enmig dels de la gent mirant-me fixament. M’agrada el que em fa sentir quan em mira en aquell moment: desitjada, maca i timida, em fa surtir els colors i tot.

 Volto la barra per fora i em poso prop de l’entrada, l’observo d’esquenes fent anar la cafetera, s’hauria de tallar el cabell però em va bé per agafar-m’hi, la seva esquena m’agrada , m’encanta i imagino abraçant-lo pel darrera i recolzant el meu cap a la seva espatlla…, i el seu culet…mai hagues dit que m’agradaria tant cul.

 

L’observo fixament fins que s’adona que li estic clavant la mirada, repassant-lo tot, es gira i em somriu de manera picara. Amb aquell simple somriure en tinc prou perque noti un pessigolleig al cos.

Hi ha gent al bar, però ens es igual, farem veure que estem sols, tu i jo només, i t’acostes a mi possant-me la mà a la cintura per acostar-me a tu. Estem de cares i et miro als ulls perque vegis com et desitjo, el teu alé  cau sobre els meus llavis i em fas un petó. Un petó suau, tendre que s’escalfa rápidamente tornant-se apasionat i fins i tot brusc.

 

Mentre espero a que marxin el meu cap comença a pensar en entrar a la barra i agafar-te per darrera, refregant els meus pits contra tu. Et beso el coll amb la boca entreoberta i la llengua vasil.lant, escalfant-te’l… i se’t posa la pell de gallina. Et voltejo amb els braços i t’acaricio els pits, la panxa, el coll,…i t’agafo de la cintura, t’apreto contra mi, tu tires els braços enrera i m’apretes el cul.

Et gires  i m’agafes dels cabells tirant-me el cap enrera; t’acostes, t’atures, em mires i ataques amb un petó, aquest cop molt calent.

Les meves mans nervioses busquen la teva bragueta i s’afanyen a baixar-la per alliberar el que intenta atravessar els pantalons. M’ajupo i el meu cap desaparaeix darrera la barra i començo a fer feina amb suavitat, vull excitar-te molt.

“A tu encara et pot veure algú que passi per davant la porta de vidre del bar (que ja està tancada) …shhhtt… disimula”.

 Em posa tant aquesta situació que no puc evitar accelerar el ritme, ja no em distrec amb la llengua i começto a emplenar-me…cada cop més ràpid. Tires la pelvis endavant i el cap enrera…et noto tremolar. M’agafes dels cabells amb les dos mans i em fas apartar, et mig puges els pantalons i vas cap a fora. Abaixes la persiana.

Jo et miro desde la barra i em mossego el llavi mentres observo cada moviment del teu cos  dirigint-se a mi.

Estas impacient i em fas sortir de la barra, a l’altre banda, i m’agafes i em fas saltar per asseura-m’hi, em separes les cames i passes els dits molt suaument per sobre la meva roba interior i després l’acarones durant una petita estona.  T’aixeques al taboret i igualem l’alçada , queda una davant de l’altre…apunt per entrar. M’arracones les calcetes a un costat i sense adonar-me’n me la posses dins de cop, amb força i fins el fons i comences a moure’t rápidamente, violentamente fins i tot mentre el teu dit juga amb mi.

Tremolo i gemego sense control i t’aviso, et miro fixament als ulls. Em miren amb desig mentre mica en mica van perdent visió i es tanquen. Em mires, m’apretes les natges i m’hi claves els dits, tanques els ulls i s’afluixen les embestides, cada cop mes lentes peró mes profundes. Et clavo les ungles a l’esquena i tremolo reposant la meva boca i els meus Gemex sobre el teu coll.

 

…, Cigarret i una cerveseta…res com una bona estona al bar.

 

JumpyOi
xDDDD a mi també ☹️ petonets mutxi!!
4 Agost 2010
Albert
im-presionant, senyors. xD com em mola este blog 😛
5 Agost 2010
Marina
quan vagi a un bar intentaré no pensar què s'ha fet a la barra d'on estic menjant. jajaja pd: jo també faig això de mirar-me en tots els aparadors quan he qedat amb algú xddddd
5 Agost 2010