per en 21 Desembre 2014
319 Vistes

Han passat més de dos anys i mig quan els catalans van dir prou a seguir a un estat com l'Espanyol. A partir d'aquell dia, va ser el punt clau per deixar de ser una comunitat autònoma d'Espanya a ser un país sobirà, que vol canviar el seu estatus radicalment democràticament. Catalunya es va despertar del seu profund somni i la crida va arribar a bona part d'Europa.

Des d'aquell dia, han passat moltes coses, moltíssimes! Estem a una altura de la montanya del qual mai ni ens haviem atrevit ni haviem arribat a aconseguir-ho. El parlament va declarar la sobirania de Catalunya en el qual va sortir més d'un 80% a favor de fer un referèndum, (del qual el Tribunal Constitucional va anul·lar) però i què? Ningú decideix per nosaltres!
Després de que Espanya ens prohibís fer el referèndum, Artur Mas va passar a dir-li "consulta", de la qual es preguntaria al poble català si volem o no la independència del nostre país. El tribunal Constitucional la va suspendre. Però la consulta encara no estava morta, va passar a ser un "Procés participatiu" del qual només permetia saber l'opinió dels catalans sobre aquest cas, però el Tribunal Constitucional la va tornar a suspendre. ENS VA PROHIBIR LA LLIURE LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ. Però al 9 de Novembre vam votar! En 12 hores no vam formar part de l'Estat Espanyol i ens vam auto-governar.

PER AIXÒ:

Ara no és l'hora de rendir-se! La gent en aquest precís moment no se'ls pot permetre que se'ls hi baixi les ganes de poder construïr un estat pròpi, perquè mai haviem estat tant a prop de la independència i de ser lliures.

No podem renunciar a no decidir pel nostre compte sobre la Educació, ni la Sanitat, el Comerç ni les Administracions Públiques pel nostre compte. A protegir la nostra llengua com a país, ser un país on la corrupció sigui molt perseguida i cruelment castigada... Ser un país amb una democràcia de qualitat.

Han sigut massa els atacs contra Catalunya, dels quals MAI hem d'oblidar, perquè si ens oblidem i en cas hipotètic de que arribi el dia del referèndum definitiu i guanyi el "No" ens convertirem sense cap més remei en els seus súbdits:

1-Suspensió d'una part de les lleis de l'Estatut tatxant-les "d'inconstitucionals" i una d'elles era perquè ficava que el català seria la llengua vehicular de les administracions públiques, any 2010.

2-La negativa i tancada de porta a negociar amb el president de la Generalitat a fer el pacte fiscal per Catalunya, del qual beneficiaria econòmicament el país, a l'any 2010.

3-La negativa a negociar un referèndum amb Catalunya, perquè pugui decidir lliurement el seu futur.

4-Negativa del president espanyol, Mariano Rajoy, ha que es fés una consulta a Catalunya.

5-El Congrés de Diputats prohibeix que a Catalunya es fés una consulta, tot hi haver diàleg amb els partits polítics pro-consulta.

6-Wert vol fer aprovar una llei, la qual es diu "LOMCE" on hi estableix que l'assignatura de la llengua catalana ha de ser una de les assignatures troncals, que s'estableixi el 25% de les classes en castellà i que si un sol alumne vol que la classe es fés en castellà, s'hauria de fer la classe en castellà...

7-Wert mana a la Generalitat de Catalunya pagar una beca de 6000 euros als alumnes que vulguin fer classes en castellà.

8-El 50% dels beneficis que guanya el port de Barcelona, s'han de repartir a tots els ports de l'Estat Espanyol.

9-Amenaçen que si es fa la consulta, es podria suspendre l'autonomia catalana, en les quals suspendre l'estatut d'autonomia.

10-El Tribunal Constitucional ens prohibeix la consulta, tatxant-la "d'inconstitucional" i "anti-democràtica".

Per totes aquestes raons i moltes més que n'escriuria... Si en un hipotètic cas a les eleccions generals espanyoles guanyés PODEMOS, no ens hem de quedar al vessant i baixar fins al peu de la montanya... HEM D'ARRIBAR AL CIM! No ens podem deixar enganyar, perquè haurem perdut per sempre.

Sigues el primer a qui li agrada això.