miquel pubill
per en 7 Novembre 2014
495 Vistes

Ho vaig trobar dins un llibre d´aquells que mai obres però que fan goig a la biblioteca, és un escrit que vaig fer fa molts anys,ple d´errades,fet amb mala baba després d´anar...millor dit: fer un intent d´anar a una protesta contra les celebracions de " los 25 años de paz en españa",any 1964.

Davant de la delegació del govern militar,hi havia una multitud de policia armada. Vaig mirar per tot arreu,no hi havia cap dels que varem quedar de trobar-nos. Em vaig sentir sol,amb la bandera del Barça amb l´escut i dins l´escut les quatre barres (la senyera era prohibida). Decebut,rabiós i amb ganes de barellar-me,vaig arribar al barri. Mai més vaig saudar-me ni parlar amb qui jo creia amics. Vaig fer un escrit tant fort contra ells,que quan l´he trobat fa poc,vaig estripar-lo.

Al cap dels anys,he entés que no eren traidors,doncs uns ja casats,d´altres van tenir problemes amb el règim franquista,,,i tots,tothom tenia por. Per aquest motiu,mai vaig dir a casa,que jo anava per segons quis llocs amb la bandera del Barça que suplia la senyera prohibida.

Ness
Al facebook n'hi ha d'aquells que s'omplen la boca dient tal cosa tal altra i llavors són els primers de trencar allò que ara està tan de moda: "trencar la disciplina". l'Orriols i en Jordi Camarasa deien que NO s'havia d'anar a la V l'11-S però ells dos hi van anar. Ara en David Raventós -per cert,... Veure més
8 Novembre 2014