Talia
per en 27 Juliol 2010
2,179 Vistes

Tinc por!!! Però tinc moltes ganes...!!!!! (Podria dir-li a ma princesa que m'acompanyara per a agafar-me de la mà si patisc! ^^)

Què pot durar el patiment?? 5? 10 minuts? Dic jo que valdrà la pena després...

A més, diuen que el dolor és soportable. I no van a gastar amb mi litres de tinta...

La clau de sol tatuada a la mà dreta. I si m'agrada, doncs pot ser la clau de fa a la mà esquerra. Les claus que solen llegir cada mà quan toquen el piano.

Avui, visita al tatuador. Ja us contaré. Avui no és per fer-me'l ja, eh??

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
com mola! fa tant de mal com diuen? no crec que siga insoportable :/ (espere xD)
27 Juliol 2010
Talia
andrew!😄 jaja fa menys mal del tothom pensa... o això m'han dit a mi... ma germana per exemple, es pensava q faria més mal... i va dir que no, hi havia llocs que si, però vamos... se'n va fer dos, i ara va a per dos més... Si deu ser soportable, per què sinó la gent no es tatuaria tant... dic jo... ... Veure més
27 Juliol 2010
Ness
Has d'estar molt segura de fer-te'l. Després és molt costós de treure's. Sóc fràgil al dolor, crec que no me'n faria cap. Però això de les claus pot ser original. Que vagi bé, artista!!!!!
27 Juliol 2010
Talia
Sols no estic segura pel mal que em puga fer... però vull tindre una clau de sol a la mà, i vull tindre-lacurada ja!! xD jo crec que també sóc fràgil al dolor, per això la por que ting, però bueno, ja tinc hora i tot!!!!!!!!!!!!! demà us conte, si puc!
27 Juliol 2010