per en 11 Setembre 2014
997 Vistes

D'aquí a una estona ens creuarem, compartirem mirades de complicitat, somriures, il.lusions, i colors.  No sabrem res l'un de l'altre.  Ni d'on venim, ni de què treballem, ni si tenim família o estem sols, ni si fem esport, ni quina música ens agrada, ni segurament ens tornarem a veure mai més.  Però tant li farà.  Per unes hores compartirem el desig i l'esperança d'un futur millor, i això ens farà iguals, ens atorgarà un grau de complicitat i d'afinitat com segurament mai haurem sentit fins ara.

D'aquí a una estona omplirem els carrers, les places, les carreteres, amb els colors groc i roig esquitxats d'un blau intens i, durant una estona, serem un.  Serem una sola persona, un sol país, una sola veu.  Una sola imatge que donarà la volta al món i que parlarà, a tothom que vulgui escolar amb una ment oberta i neta, d'una voluntat ferma, sense fissures, de ser, de decidir amb maduresa, en pau, i de manera democràtica.

D'aquí a una estona anirem a ocupar el lloc discret i anònim, però imprescindible, que ens pertoca i se'ns tornarà a posar la pell de gallina, igual com l'any passat, i com fa dos anys, sense anar més lluny.  I farem mans i mànigues per guardar el record, les sensacions, amb la seguretat que algun dia no caldrà que ens tornem a mobilitzar, si no és per celebrar, novament plegats, que haurem assolit allò que ara exigim.

Ara mateix, ja s'ha posat en marxa el gran dia, la gran cita dels que creiem en la democràcia i en la llibertat.  I abans de res, abans que tot comenci, un record i tota la gratitud del món per a tantíssima gent desconeguda, silenciosa, que amb la seva feina de mesos (i d'anys) han fet possible que avui siguem on som i que tinguem el futur que tenim.  Gràcies a tots per la seva impertorbable constància i que puguem compartir un enorme dia de festa i d'il.lusió col.lectiva.

Feliç diada a tothom.

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
jo,seré al tram 66
11 Setembre 2014
Jo hi vaig ser al 4
12 Setembre 2014
Ness
T67.F5 G Gran Via. Plena a vessar. Vaig estar amb gent de Cabrera de Mar perquè el meu germà va fer salat i rel me pare estava al T57.F6 V, Gra Via, davant de la Universitat. Ambdós Trams no s'hi cabia....
13 Setembre 2014