miquel pubill
per en 9 Novembre 2013
257 Vistes

Avui,hi ha un article a un diari,d´un periodiste acreditat,que m´ha fet emprenyar molt,segons ell, els que volen l´independència,som ignorants de la realitat perquè ni l´ O.N.U., ni la U.E.,ens voldràn fer cas.Doncs si sr. periodiste,sóc un ignorant independentiste,que va sortir al carrer formant part d´aquesta via catalana que segons vostè forma part del circ que acostumem fer els catalans de tant en tant i se´n riu de l´homenatge que el poble li va fer a Lluis Companys l´any 1934. Ara,menysprea als que varem sortir al carrer amb la nostra senyera i jo,per educació no ho farè amb els que van fer "homenaje a la bandera por la unidad de Espanya" i entre els quals hi era voste com a veu destacada. Voste,critica al govern català perquè sempre està demanant diners a l´Espanya de la que ens volem separar.M´estranya que voste no sàpiga el que "xucla" Espanya de Catalunya,però l´ignorant,sóc jo i els que no volem saber rès del que voste defensa.

Molt a contracor,li he de donar la raó en part,és una gran veritat: que Catalunya està en mans d´uns polítics que han posat l´olla al foc i no tenen rès per coure, i fan com deia l´avia,"qui dia passa any empeny".

Ser ignorant,no és bo,però es pitjor ignorar.

David Cuenca Ros
No té raó ni en això, perquè el que hi ha per coure la gent ja fa temps que ho ha deixat clar. Si de cas, els polítics justament el que fan és no acabar-hi de posar l'olla. Comfiem-hi...
13 Novembre 2013
miquel pubill
s´ho estan pesnsant massa per fer el que el poble demana.
13 Novembre 2013