Ness
per en 25 D'octubre 2013
431 Vistes

Canvi de director.

En comptes de Järvi, Herreweghe.

Bon programa: Brahms.

A l’Alter Oper de Frankfurt i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, orquestra amb què Järvi ja no renovava per la temporada 2013-2014.

Herreweghe és un conegut director holandès que des dels seus orígens, es va dedicar a interpretar la Música amb criteris històrics.

Ara la música a l’antiga si no tens un bon mecenatge econòmic no és viable i la majoria d’aquests directors han de dirigir les obres de manera estàndard, com tothom fa.

Aquest programa, va ser impensable amb Järvi al capdavant. Ell mateix comentava que quan se senten massa estossecs la cosa no funciona. Ell que només estava bolcat a compositors estridents, Bruckners, Mahlers i Messiaen, etc., no se li va acudir mai fer -tret que a les escorrialles del mandat-, Mozart amb Christopher Park o Fazil Say, com ja sabem, una de freda i una de calenta.

Avui tenim l’oportunitat d’escoltar un monogràfic Brahms de la mà d’un historicista que treballarà l’orquestra com s’ha fet sempre, en directe des d'Arte Live.

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
no el trobo...
25 D'octubre 2013
miquel pubill
JA EL TINC I SELECCIONAT, PERQUÈ NO EM TORNI A PASSAR. AUTÈNTICA MERAVELLA DE CONCERT AMB GRAN DIRECTOR QUE HA DONAT UNA LLIÇÒ DE RESPECTE,ADMIRACIÓ I EDUCACIÓ CAP ELS QUI L´HAN ACOMPANYAT PER INTERPRETAR A BRHAMS. MOLTES GRÀCIES PER AVISAR QUE DONAVEN AQUEST GRAN CONCERT
25 D'octubre 2013
Ness
De res BRAHMS
25 D'octubre 2013
miquel pubill
PER SEMPRE
25 D'octubre 2013