Janet Recasens Selma
per en 29 Setembre 2013
329 Vistes

Aquest llibre ha trigat nou mesos en veure la llum i això el fa encara més humà als nostres ulls.


Tot aquest temps de gestació ha estat un període marcat, principalment, per la il·lusió i les ganes d’oferir al màxim de persones possible, les claus per tenir un present i un futur pròspers.

Mentre treballàvem en aquest projecte, les persones que l’anaven coneixent, ens feren una sèrie de preguntes algunes de les quals ens agradaria compartir aquí amb vosaltres.


“Diners? Sí, gràcies” és un llibre d’autoajuda?


A nosaltres ens agrada més dir que és un llibre de multiajuda perquè la seva filosofia es basa en el guanyar-guanyar.  Nosaltres oferim uns coneixements que estem segures ajudaran a aquelles persones que vulguin a sortir endavant; però a la vegada aquestes mateixes persones ens ajuden a nosaltres comprant el llibre i, a més a més, entre totes podem fer aportacions a entitats benèfiques.  Tots hi sortim guanyant.


Com va sorgir la idea?

Es fa difícil de concretar el com perquè és una idea que ja feia temps que teníem al cap.  Portàvem temps escrivint articles parlant sobre economia domèstica, sobre la gestió dels diners,... feia uns cinc anys que havíem recollit informació de diversos llibres, pàgines webs, conferències,... i vam pensar que havia arribat el moment de compartir amb el màxim de persones possibles una part d’aquests coneixements.


Si jo no arribo a final de mes, ¿és culpa meva?  La veritat és que amb el sou que cobro no en tinc ni per començar.


No ens agrada gens parlar de “culpes”, però sí de responsabilitat.  Encara que no ho sembli vivim un moment carregat d’oportunitats i hem de trobar les eines que ens obrin la ment a aquestes oportunitats.  Amb “Diners? Sí, gràcies” donem unes pautes que ofereixin una visió més àmplia de com guanyar diners.  Treballar i cobrar un sou, n’és una; però n’hi ha moltes més i actualment, gràcies a les noves tecnologies encara en tenim més al nostre abast.


Per què hauria de comprar el vostre llibre?


Ha, ha, ha!  Bona pregunta!  Sobretot perquè llegir aquest llibre t’aportarà unes eines imprescindibles per assolir la teva llibertat financera i poder-te jubilar amb la tranquil·litat de no haver de dependre d’una pensió de jubilació.


Sigues el primer a qui li agrada això.