per en 14 d'Abril 2013
747 Vistes

 

Cutis pàl·lid: Si tens un cutis sense brillantor o amb mostres de cansament, ha arribat el moment de revitalitzar la pell! Aplica’t un gel exfoliant facial suau amb microperla un cop per setmana per donar lluminositat al cutis. Per a pells més madures i amb mostres de cansament, prova un maquillatge amb ingredients estimulants com la cafeïna  per revifar el teu look.

Cutis sense to uniforme: La base de maquillatge pot ser la millor solució per a pells sense to uniforme per taques, pigues i cicatrius. Aplica’t primer el maquillatge per la línia de la mandíbula per assegurar-te que el to és adequat. A continuació, estén-lo per la resta de la cara amb les puntes dels dits o amb una esponja per aconseguir un look perfecte i uniforme. Les bases de maquillatge en mousse es difuminen fàcilment i proporcionen una cobertura mitjana o total que és perfecta per corregir l’aspecte d’un cutis sense to uniforme. Algunes dones tenen diferent pigmentació a la cara: un to més clar en el centre i més fosc per el contorn i el coll. Per a unificar el to de la pell, necessitaràs dues bases: una base més clara que sigui igual al to més clar de la cara i una base més fosca per a la resta. Barreja les dues bases i aplica’t la barreja per tota la cara fins que aconsegueixis un to uniforme.

Imperfeccions: La millor manera de tractar les imperfeccions és procurar evitar-les. Renta’t la cara dues vegades al dia, al matí i a la nit, amb llet netejadora  i sense fragància. Utilitza productes de maquillatge especials per a pells grasses i desmaquillar-se sempre abans d’anar a dormir. 

Pell grassa: Pots eliminar l’excés de greix de manera eficaç, per a això, has de netejar la cara amb aigua tèbia i sabó o amb una llet netejadora facial. Aquestes dues solucions són magnífiques per eliminar el greix. Complementa la teva rutina de cura de la pell amb una màscara d’argila o fang un cop a la setmana per absorbir temporalment el greix. Tria un maquillatge específic per a pells grasses, els productes cosmètics fets a partir d’aigua que controlen les brillantors s’han formulat per absorbir i dissimular el greix de la pell. El maquillatge amb més contingut d’aigua és una bona opció. Per aconseguir un acabat natural, tens a la teva disposició pols que controlen i absorbeixen el greix. Que es poden utilitzar sols o com a complement de la base de maquillatge. Utilitza la brotxa per aplicar amb cura els pols per les zones de la cara que siguin propenses a tenir brillantors.

 

Ulleres: Les ulleres són un problema molt comú que pot ser hereditari. Però te solució si realment ens ho proposem: 

1- Dormir les hores suficients i hidratar la zona. 

2- Cobrir les ulleres amb un corrector.

3- Utilitzar ombres clares per centrar l’atenció als ulls i allunyar-la de les ulleres.Com fer-ho?

- Cobrir les ulleres amb una barreja de corrector groc i el corrector que més s’assembli al to de la pell. Aplicar primer una crema hidratant específic per el contorn dels ulls. Després, per arribar a la màxima cobertura, aplicar corrector groc en barra i estendre’l amb cura des de els llagrimals fins a baix. Per últim, col∙locar un corrector del to que més s’assembli al de la teva pell.

Sigues el primer a qui li agrada això.