Coloma Fuster Rechach
per en 29 Novembre 2012
490 Vistes

Outlander es una pel·licula de ciencia-ficció dirigida per Howard McCain i està protagonitzada per James Caviezel. La pel · lícula comença quan una nau espacial que creua un vortice del temps en l'espai s'estavella en un majestuós llac de l'antiga Noruega en època dels víkings.Del naufragi emergeixen dos enemics: un soldat anomenat Kainan i una criatura assedegada de sang coneguda com Moorween.

Kainan el protagonista, havia pertangut a un grup colonitzador del futur, en el qual havien pres el planeta del Moorween i assassinat a la seva espècie, l'únic Moorween supervivent, havia arrasat el poble de Kainan assassinant a tots, inclosa la seva dona i fill. Amb la seva nau enfonsada i les seves armes perdudes, Kainan arriba a mans d'un poble Víking on ha de explicar la seva història adaptant al temps i costums de l'època i el lloc, però tot i així ningú el creu. Al principi és pres presoner i acusat de ser còmplice en la devastació d'un poble proper, produïda pel Moorween. No obstant això, en salvar la vida del rei, es guanya l'acceptació del poble.

Mentre el Moorween amenaça la vida de tot el regne, matant el que troba al seu pas, Kainan forma una aliança improbable amb els primitius però fers guerrers, embolicant-se en la vida d'aquesta gent i forjant llaços d'amistat que el convertirien en un mes de ells. Combinant el seu coneixement amb armes de l'edat del ferro, l'heroi acabdilla un intent desesperat de matar el monstre, abans que aquest els destrueixi a tots.

 

Morween!!!!!