Coloma Fuster Rechach
per en 20 Novembre 2012
478 Vistes

Per: Paula Natale

La saga que Stephenie Meyer va crear en paper i tinta ha arribat al seu fí en la gran pantalla. Pareix increïble que ja fa quasi un lustre (exactament fa 4 anys) que varem ser testimonis de la història de la humana Bella i el jove i atractiu vampir Edward (aquests éssers sobrenaturals ja no son com abans, ja aquest aspecte de criatura terrorífica amb capa s'ha substituït per façana d'ésser humà amb un estrany secret)

La veritat és que no té aquesta part romàntica-empalagosa que tenien les altres pel·lícules, però afegeix molta acció i tensió per "omplir" aquest buit. Així que, per començar, a al·lots i al·lotes els pot agradar. Sincerament, trob que la aquesta saga és fantàstica, però de totes aquestes pel·lícules la segona part del darrer llibre ha estat la que més m'ha impactat pel fet de que descobrim que no només en "aquest món" existeixen els Cullen i els Vulturi, sinò que hi ha molts altres vampirs per tot el món i, sobretot, per l'èpic final inesperat.

Però, com tota pel·lícula, té elements no tan bons, com els efectes especials, que es notaba realment que Reneesme (la filla d'Esdward i Bella) estaba feta per ordinador.

Jo la recoman, sincerament, una de les millors pel·lícules que he vist.