Jaume
per en 2 D'octubre 2012
468 Vistes

Aquesta es una gran oportunitat per aconseguir el que la majoria somiem, la independencia financiera, aquella independencia del sou de fi de mes, que es mes curt que el mateix mes, per la gran majoria, i que a molt estirar, et deixara una pensio de supervivencia, mes aviat limitada. 

Podem esperar que les empreses que han tancat, tornin a obrir? o que de igual numero que s'en han tancat,tornina obrir, per donar treball a tots aquell qui ni falta ? molt hem penso que no.

   Les entitats estatals, ja enfoque al aturat cap a nous sistemes de treball, els que seran els modeels a seguir en el segle XXI. En aquesta imatge teniu un bon exemple.

Aquet mon desconegut per la majoria, fa ja molt temps que dona grans beneficis,  tot i que la majoria de aquestes empreses tenen mes de 20 anys.

Perque ens seguim tancan en el pesimisme i no obrim els ulls a les oportunitats de aquesta nova generacio de internet i de les xarxes socials, de la recomendacio, la confiança i el treball en equip?

Per por a lo desconegut ?

Perque hem perdut tota la ilusio ?

Perque ens han educat com a treballadors ?,   cada u es lliure de pensar el que vulgui, pero si vols que les coses et surtin diferent, has de fer altres coses de les que fas normalment.

  i ha diferents paisos de Europa

  Ni un any a europa, i a Catalunya es on han començat a caminar, per fer cami i donarnos la oportunitat de tenir aquesta independencia financiera que tot desitjem

No deixis de escoltar, de coneixer aquesta opcio

www.cafesaludablejpc.organogold.com

Sigues el primer a qui li agrada això.