Coloma Fuster Rechach
per en 31 Maig 2012
736 Vistes
Brownies de xocolata amb nous
Et donam la forma més fàcil i clàssica per preparar els millor brownies que hagis tastat!

 
1.    El primer és preparar el recipient on els anem a cuinar. Podeu fer servir una safata de 20 × 20 de vidre i paper de forn. La mesura de la safata dóna per a 9 brownies generosos, però tot depèn de com vulguem que sigui de gruix, si els voleu més petits empreu una safata gran.
 
 
2.    Folrem la safata i la untem amb mantega. Empolvorem amb xocolata en pols el paper de forn. No he utilitzat farina perquè l' última vegada que vaig preparar em van quedar petites motes de farina blanca a la base. Amb aquest truc solucionem aquest problema i a sobre li donem més gust de xocolata a aquest pastisset.
 
 
3.    Introduïm en un bol la xocolata ratllat o en trossos petits amb la mantega i ho posem al microones durant 4 minuts a temperatura mitjana. Traiem i ajuntem bé la barreja amb una vareta fins que quedi una crema de xocolata semblant a la nutella o nocilla.
 
 
4.    Batem en un bol gran els ous amb el sucre fins que quedi una crema escumosa. Afegim la cullerada de vainilla i el bicarbonat.
 
 
5.    Aboquem la crema de la xocolata en el bol anterior. Barregem bé amb les varetes.
 
 
6.    Tamisem la farina amb un colador i afegim a l' anterior barreja, remenem molt bé fins aconseguir una pasta crema homogènia.
 
 
7.    Aboquem la barreja-crema de xocolata a la safata de vidre. Jo m'he ajudat amb una paleta de silicona per aprofitar tota la crema i que no quedi res en el bol.
8.    Partim les nous en 2 i les passem per una mica de xocolata en pols. Les introduïm en la crema i amb una forquilla les cobrim bé amb la xocolata.
 
 
9.    Coem el brownie al forn preescalfat a 180 º graus a la part intermèdia durant 35/40 minuts (tal com vaig comentar en alguna altra recepta, tot depèn del forn, sempre mireu amb una forquilla que en punxar surti sec). Quan porti ja 20 minuts al forn, tapem amb una mica de paper d' alumini perquè no es cremi la superfície i la crosta quedi perfecta i cruixent. En el meu forn el temps de preparació són 40 minuts exactes però en el de la meva mare amb 30-35 arriba. No us heu de passar en el tema del temps perquè us sortiran uns pastissets secs que no hi ha qui se’ls mengi.
   
  1. Ho deixem refredar a la safata i quan estigui fred el tallem en 9          trossos iguals. Els separem del paper de forn i presentem en un plat amb una   mica de gelat de vainilla o xocolata calenta. Per llepar-se els dits! Us ho asseguro.   Per als paladars xocolaters més exigents.
 
Bon Profit!