Coloma Fuster Rechach
per en 29 Maig 2012
669 Vistes

 

 1. - L'Actitud

La Felicitat és una elecció que puc fer en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Els meus pensaments són els que em fan sentir feliç o desgraciat, no les meves circumstàncies. Sigues capaç de canviar-te a tu mateix, i el món canviarà amb tu.
Recorda que l'únic que pots controlar en el món són els teus pensaments ...

2. - El Cos

Els meus sentiments són influenciats per la meva postura. Una postura adequada genera una disposició feliç.
És important també que facis exercici, aquest ens allibera de l'estrès i genera la secreció d'endorfines, que fan que ens sentim bé. Mira sempre cap amunt i només podràs riure, perquè no conec ningú que hagi pogut plorar en aquesta postura.


3. - El moment

La felicitat no està en els anys, mesos, en les setmanes, ni tan sols en els dies. Només se la pot trobar en els moments. "Avui és el demà d'ahir" ... més la vida sempre té dret a sorprendre'ns, així que aprèn a viure el present sense cap dels traumes del passat ni les expectatives del futur. Recorda que la Felicitat no és una meta, sinó un trajecte. Gaudeix de cada moment com si en ell es combinaran teu passat,
el teu present i el teu futur.

4. - La nostra pròpia imatge

He aprendre a estimar-me a mi mateix com sóc. Creure en tu mateix dóna resultats. Com més et coneguis, més gran serà el teu avantatge respecte als altres.
Hammarshold deia: "El camí més difícil és el camí a l'interior" ... però, almenys una vegada a la vida, hem de recórrer.

5. - Les Metes

Saps quina és la diferència entre un somni i una meta?
Una meta és un somni amb una data concreta per convertir-se en realitat. Un somni és només un somni, una cosa que aquesta fora de la realitat ... així que atreveix-te a somiar,
però atreveix-te també a aconseguir que aquests somnis es facin realitat!. "Apunta cap a la Lluna, perquè encara que t'equivoquis, arribaràs a les estrelles ..." I quan et posis una meta difícil o creguis que tens un somni impossible, recorda que l'èxit és només la recompensa, ja que el que val és l'esforç.

6. - L'humor

El somriure és molt important per millorar l'autoestima. Quan vam somriure, encara que no sentim res, el nostre cervell ho entén com un senyal que tot va bé i envia un missatge al sistema nerviós central perquè alliberi una substància anomenada beta-endorfina, que dóna a la ment una resposta positiva. Diuen que un somriure costa menys que l'electricitat, però que dóna més llum. A més, amb cada somriure sembres una esperança.

7. - El Perdó

Mentre tinguis ressentiments i odis, serà impossible ser feliç. El meravellós del perdó no és que allibera a l'altre de la seva eventual culpa, sinó que et allibera a tu d'un patiment.

8. - Donar


Un dels veritables secrets per ser feliç és aprendre a donar, sense esperar res a canvi. Les lleis de l'energia et tornaran amb escreix el que des. Si dones odi, rebràs odi, però si dones amor, rebràs invariablement amor.
Només el que aprèn a donar està en camí descobrir la veritable felicitat.


9. - Les Relacions


La sinergia és unir forces i caminar junts per aconseguir coses. Sempre que dues o més persones s'uneixen en un esperit de col · laboració i respecte, la sinergia es manifesta en forma natural. Entén a les persones que t'envolten, vol als teus amics com són,
sense intentar canviar-los, perquè quan et sentis malament, el veritable amic estarà allà per recolzar i brindar tot el seu amor. Així que conrea les teves amistats, elles ens són gratuïts!. L'amistat, igual que la majoria dels sentiments, ha de fluir de manera natural.


10. - La Fe

La
fe crea confiança, ens dóna pau mental i allibera l'ànima dels seus dubtes, les preocupacions, l'ansietat i la por.
Però no t'espantis quan dubtis, doncs bé deia Miguel de Unamuno: Fe que no dubta és fe morta ". Diuen que l'home arriba a ser savi quan aprèn a riure de si
mateix. Riu, riu alegrement ... i el món riurà amb tu