Ness
per en 18 d'Abril 2012
1,339 Vistes

Divendres 11 de febrer de 2000.

Hem arribat d'hora a l'Ambulatori. En cotxe.

Abans havia pensat d'emportar-me la pomada "Blastoestimulina". No ho  he fet, cosa que SÍ ho hauria d'haver fet!.

Quan hem arribat a dalt, la infermera Pilarrr, preguntava si hi havia algú per al Rochy. "Jo!" i llavors ha estat quan ha dit: "Hoy no ha venido"! "Què!!!??, serà possible!!!"

He vist abans d'entrar un home sense bata, molt gras, amb bigoti, pell clara i ulls blaus -de peix passat-.

he entrat tot seguit.

La Pilarrrr ha estat la responsable de la cura. El substitut no en tenia ni idea: anava amb el fanal apagat.

La infermera Pilarrrr, m'ha tallat algunes pelletes del voltant de la ferida dreta, allà on em poso la pomada. Encara no tinc prou pell.

Hem quedat pel dia 18 de febrer.

El Joel li ha preguntat si l'embenatge estava bé tal com ell l'ha fet i, la Pilarrr ha dit que sí. Com la Pilarrr no és tonta, s'ha adonat que el Joel feia el fatxenda, li ha explicat què eren aquelles pells que hi havia a la ferida (ja no recordo què eren) perquè l'asto es pensava que era de la mateixa pomada.

M'he queixat que el Rochy parla poc (és un mètode antic pel qual el metge es creu Déu i el pacient un desgraciat: Legalment s'anomena Atenció vertical. El metge no li agrada haver de donar gaires explicacions al pacient i aquest es cansa quan rep massa preguntes. Mètode que exerceix en Miguel M.I. Actualment, l'Atenció, entre metge-pacient és Horitzontal. Hi ha diàleg i no monòleg).

Li he explicat que el dia 4 havia vingut una amiga que és infermera i que m'havia dit que abans de posar la pomada s'havia de netejar amb sèrum fisiològic. La Pilarrr m'ha dit que és el que feia ella. I a sobre: " Con estas nociones ya serás un poco más médico".

Tot ha estat molt ràpid.

El metge substitut m'ha preguntat de què m'havia operat, si de peu pla i jo, ja versada del tema, li he dit que de peu bot...però que tampoc era això ben bé...

També m'ha explicat la Pilarrr que quan prems amb el dit i la pell i queda la marca grogosa -com una ventosa- significa que està inflat. L'embenat de l'asto en certa manera li passava això.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.