Victor
per en 21 Febrer 2010
1,491 Vistes

Ja sembla un any quan la teua mel va deixar els meus llavis.

Per increïble que parega hui he retornat al silenci blanc baix la llum de la lluna, on sempre recordaré la teua dolçor.

Avui per contra el meu alé et torna a perdre, i no a tu, al teu homònim alat, i per contra el mes paregut a vosaltres ara és el fum del tabac, un tabac que em fa oblidar, i un alcohol que em retorna a aquesta ruptura del meu mon idilic. Espere destruir aquella dita que ens recorda que tot temps passat fou millor.

Al meu voltant carasses, si bé hui és carnestoltes, aquestes romanen als seus rostres per enganyar al món, i a si mateixos, per fer-se retornar a aquest anguniós món. Irònic, s'enganyen per tornar a enganyar-se. I per desgràcia les llàgrimes substitueixen la mel.


Bona nit Ontinyent.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
que poètic !
22 Febrer 2010
ooh.. segur q tot va millor, i millor que abans... vaig a estudiar T____T (hi ha massa fórmules xd) (kk)
22 Febrer 2010
Albert
La crònica és d'alló que pensava mentre muntava a les 4 del matí cap al casal a pel casc 😄 Vaig aprofitar per a fer fotos, em va agarrar algo raro xdd
2 Març 2010
La Pableta
Beu boniiic! =) Beseets
3 Març 2010