Maijo
per en 14 d'Abril 2012
1,481 Vistes

No hi ha res més del que haja pogut dir alguna volta. Simplement em queda escriure una carta per dir-me realment allò que mai he volgut escoltar pels meus propis llavis. Enfrontar-me a mi mateixa per d'una vegada per sempre oblidar-me de tot el que em paralitza.


No sé com començar a escriure aquesta carta, més que res perquè tampoc no sé com dirigir-me realment a la destinataria. Començar en una Estimada jo no em sembla apropiat com tampoc una salutació carinyosa o cordial. Així que l'estructura d'aquesta variarà segons la velocitat amb què les paraules flueixin pel meu pensament i quedin registrades.


Vaig a ser clara. Tens por. Ets una poruga que no lluita per allò que estima. Tens massa por... Has perdut massa voltes en la teva curta vida com per a deixar que els demés sempre et guanyin. Et fas petita... t'amagues, inclines el cap semblant a una reverència per amagar les llàgrimes que no vols deixar caure. T'odies per fer això però no aconsegueixes dominar-te.


Deixes que els demés facin de tu el que vulguin. Et limites a ser la marioneta que tots volen dominar, i ho aconsegueixen. Et rebel·les alguns moments i et sents culpable per haver-ho fet i no t'adones que ets una joguina.


Tanques els ulls front una realitat que et pareix irreal. Ho saps. Saps que ets una joguina que es deixa acariciar per aquells que només busquen una estona de diversió. Saps que ets una joguina quan et truquen per interés. Saps que ets una joguina quan a l'hora de la veritat la única companyia que tens és tu mateixa.


I tanques els punys i et jures a tu mateixa que canviaràs, que deixaràs de ser aquesta joguina. Que et posaràs ferma en les teves decissions i que tot serà diferent. Seràs una noia forta que no deixarà que ningú la trepitgi... és en va. Desisteixes a la primera que et fan trontollar...


Has de canviar. És la única manera en que finalment podràs obrir les ales i començar a volar... saps que pots però necessites una empenta. Has de començar a empresonar totes les pors que et frenen, deixar de costat aquesta vergonya. Oblidar-te que pots perdre i concentrar-te només en guanyar...


Renaix de nou i torna a ser com ets abans... t'ho mereixes. Mereixes tornar a somriure de veritat

Publicat a: Personal
Ness
Marina, "Rebel·les". Ai aquesta filòloga...
14 d'Abril 2012
Ness
Horrore!!! m'he equivocat de persona!!! Fas servir el mateix color que la Marina i m'has descol·locat... Això no val!!! Ho sento, però la correcció és correcta. "REBEL·LES". Si vols esborrar la primera entrada...
14 d'Abril 2012
Maijo
Arreglat 😃
14 d'Abril 2012