mutxina
per en 25 Maig 2010
1,256 Vistes

De fa uns dies cap aquí, no sé benbé perquè, m'ha donat per fer endreça als calaixos que tinc dins del caparró. Suposo que ja estic cansada de voler trobar quelcom important i trobar-me que no se per on començar. Sembla que tingui "el sindrome de Diogenes" , jeje.

Però bé, em sembla que he aconseguit col.locar les coses importants de la meva vida al calaix principal i he endreçat les cosses que no necessito als calaixos del fons.

Sovint em trenco el cap amb cossetes i " personatges" que no valen la pena i no m'adono de lo feliç que soc.

Tinc un calaix ple de gent que m'estima i per la que donaria la vida; tinc un calaix ple de records que m'han ajudat a ser com soc; tinc un calaix ple d'inquietuts que he decidit començar a buidar i finalment tinc un calaix on començo a dessar tot alló que em creia important i no ho és (aquest se m'està emplenant per moments).

Hi ha cosses que pertanyen al passat per alguna raó, i és allà on han de quedar; està bé mirar enrera de tant en tant per veure el que has viscut i el que has aprés sempre i quan aixó t'ensenyi a viure un present i a fer realitat un futur.

I sabeu, haurieu de mirar de fer endreça de tant en tant, doncs a mi m'ha servit per veura que tinc un calaix buid dessitjós de ser emplenant de cosses fabulosses que encara han de venir.

Benvinguts a la republica independent de mi mateixa ;)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-JpJjsHgYHA

 

 

Maijo
Ben fet! quan tot està ordenat ens sentim molt més agust en nosaltres mateixos! 😃
25 Maig 2010