mutxina
per en 11 Maig 2011
2,451 Vistes

Faig tard!, sempre que em proposo plegar puntual a la feina no m’ensurto.

Però sé que m’esperaràs. Estic  relativament a prop i se treure profit al meu cotxe quan cal. Mentre vinc vaig mirant-me al retrovisor, espero que em vegis maca i no et fixis en els defectes que s’em poden veure i que sé tinc….buff.

Reconec que estic nerviosa, em pregunto de què parlarem, si riurem, si estarem tallats, si ens faltarà conversa o si ens sortiran les paraules soles. Tenim molt a guanyat doncs portem algunes setmanes conversant i sembla que ens entenem bé.

 M’enceng un cigarret i me’l fumo ràpid, amb les finestres obertes per tal de no agafar olor de fum; sé que no fumes i no sé fins a quin punt et pot ofendre la olor a tabac.

  Mentre aparco em poso un xiclet de menta a la boca, per tapar qualsevol olor a nicotina, i miro la resta de cotxes aparcats per saber si has arribat; si hi ets…em moro de vergonya.

Mai he servit per aquestes trobades, soc massa timida, vergonyosa i el dó de la paraula mai ha set el meu punt fort. Tots dos estem acostumats a parlar amb la gent, a tractar-los, però aquest cas és diferent. Ens centrarem en nosaltres i ningú de l’entorn podrà dir-hi la seva ni haurem de fer veure que tenim una altre client per tal de desfer-nos d’una conversa no desitjada. No tindrem escapatoria tan per bé com per malament.

 

Arribo a la terrassa i t’intueixo, assegut, amb les cames creuades i fent veure que remenes el móbil. Sobre la taula tens una canya sencera, crec que no és la primera, doncs el paper de la taula te diferents marques que deixa el cul de la copa per la frescor de la cervesa. Em portes aventatge, hauré de veure un got de vi de cop per entonar-me i estar un xic més oberta. Em sentarà fatal, no bec mai i menys entre setmana i a ple sol.

 Em planto davant teu i t’aixeques de seguida. Ens fem un parell de petons reposses la teva mà sobre la meva cintura. T’has afeitat amb ganes avui i m’encanta la colonia que portes…bé, perfum suposo. Sembla que hagis sabut la importància que dono a la olor; de joveneta havia arribat a perseguir nois, literalmente parlant, per la olor que feien. T’ho comento i somrius, t’alegres que m’agradi.

 M’assec i demano una clara mentre ens porten la carta amb el menú.

....

Sigues el primer a qui li agrada això.