mutxina
per en 30 d'Abril 2011
2,161 Vistes

El 3 sempre ha set el meu número preferit i és ideal per a moltes cosses: 

*El Tricicle: la comoditat, quan ets petit, d'un tricicle de 3 rodes (clar).

* El Tricicle: i aquest 3 grans genis de l'humor

* Els 3 tristes tigres...comen trigo de un trigal..blablabla

* Dartacan i los 3 Mosqueperros.

** Les 3 bessones, els 3 porquets...i molts mes trios, que ni millor ni pitjor, són ben diferents, jeje.

Doncs va arribar el dia, fa més d' un any, en que em va deixar d'agradar. Un 20 de Setembre vaig passar de ser "venteañera" a "treintañera"...en feia 30! i em veia tan gran...era com començar una etapa nova per mi. No veia correspondre el meu físic amb la meva personalitat: sempre he set un xic meva, amb ganes de divertir-me, de fer el tonto, fer de pallassa, ser un xic nena encara. Tenia por que deixa de ser noia i ser senyora...fa mal quan un nen et diu per primera SENYORA, i més mal quan els veïns que t'han vist creixer t'ho diuen.

Reconec per aixó que estic encantada amb el 3, l'he tornat a estimar i m'encanta!!!

Puc dir que crec que estic arribant a la plenitud! M'estic coneixent molt, defectes i virtuts, se qué no vull...el que vull no ho sabré mai em sembla. Em sento segura i m'accepto...i no m'importa a qui agradi i aqui no. Tinc ganes d'estar contenta, de riure, disfruto de cada moment, de cada detall. Jugo, jugo molt, i em segueixen. M'encanta ser un àngel i m'encanta ser un dimoni. Vull experimentar, descubrir, provar...respectant-me i respectant. Vull perdre el cap però amb ética, vull embogir, cridar, suar, tancar els ulls i somiar... Vull provocar i que em provoquin. M'agrades com mai i m'agrada agradar...camino segura, sense mirar enrera, amb el cap al i un somriure sincer a la cara. Em sento guapa! em sento llesta! em sento jo!

Aixó m'ho has ensenyat tu. M'has ensenyat a creure que puc, m'has ensenyat a estimar, m'has fet posar vermella, m'has fet enfadar, m'has provocat, m'has fet sentir, he descobert que em mossego el llavi quan em poso calenta, que ric si em toques el coll, que se'm posen els pits durs quan em passes pel darrera. Que m'encanta que em mengis i menjar-te fins el final. m'has ensenyat  els gemecs i me'ls has fet callar. M'he despullat i tocat davant teu, sense vergonya...m'has fet gaudir, cremar-me, t'he fet gaudir i m'has deixat fer gaudir, com he volgut...m'encanta que em dominis i m'encanta manar-te, m'encanta tindre'n més d'un i que m'esperis.

Em sento segura, m'has donat seguretat, m'agrado i se que ho faig bé.

Em senta bé el 3, i el reafirmo com a  meu numero preferit.

Algun dia sabras tot el que he aprés i se fer.

 

*Un secret: encara tinc el carnet jove! ole ole!

Maijo
m'encanta ser un àngel i m'encanta ser un dimoni. I too.
30 d'Abril 2011