mutxina
per en 25 d'Abril 2011
2,238 Vistes

Tot comença de manera innocent,amb 4 paraules amb doble sentit que tard o d’hora seran respostes.

Tonteries, riures i flirteig…converses pujades de to que et fan tremolar només de repetir-les amb veu alta, moments realment exitants, calents,.

Mirades i moviments que et ruburitzen, et posen nerviosa i t’escalfen.

Preguntes, confessions secretes i desitjos complerts i  encara per cumplir.

Riures, mossecs al llavi, caricies al coll,…mentre et miro, mentre em mullo.

És realment exitant veuret, expossant-te a mi, ensenyant-me el que tens, oferint-te sense poder-te tocar,…

 

Es divertit, sense sentimentalismes ni lligams, tan sols diversió i respecte…un bon moment.

 

Pero no t’enganyo si et dic que tinc ganes de provar-te, de fer-te tot el que he promés que et faria, tot el que m’he proposat fer-te. Que no en tinc prou d’estar amb tu per la nit gracies als meus dits, que em costa no tocar-te i menjar-te el coll…llepar-te, tastar-te i menjar-te.

 

És com acabar una cosa que m’ha encantat començar sabent ke te fi, ke no te futur.

 

Em posa la ideia de seguir tan amics quan ja ens hem provat, ens hem sentit gemegar…poder seguir rient, jugant i qui sap si fent algun remeber virtual…o no.

 

Algun dia no en tindre prou amb les paraules i les cares de plaer…algun dia voldré saber com és, disfrutar-ho i recordar-ho amb simpàtia. No soc de donar el primer pas, mai ho he set…però si soc d’insinuar…espero que algun dia m’agafis,jeje.

 

Mentres seguiré imaginant com seria fer realitat tot el ke ens hem dit…tocar-te i ke em toquis, mossegar-te, llepar-te, menjar-te, no deixa ni un troçet fora meu…que em trenquis com dius que em faries, que em demostris el que em dius que tens…que em fagis gemegar, que m’apretis contra tu i que em marquis, que em dominis..que em fagis fer el que vulguis…que em llepis, em penetris, em fagis girar, em fagis cridar, que m’ofeguis els crits amb la mà, que m’avisis a cau d’orella i que ho fem junts…que em notis tremolar i jo en noti afluixar i suspirar. Mmm..que ens encenguem un cigarret i ens fotem a riure….

 

La humanitat tendeix a complicar les cosses mes simples, donem massa importància a certes cosses que passen i ja està!

mutxina
Merci!!! Intentaré escriure sovint...a veure si estic inspirada 😉
25 d'Abril 2011