Ness
per en 17 d'Abril 2011
814 Vistes

Moltes vegades pensem d'on surten les idees brillants de la gent.

Alguns pensaran, que com més estrafolàries, segur que hi tenen un paper, els amics dels amics.

I jo penso que podria ser així.

Fa prop de 5 anys em van fer un anàlisi d'orina i em vaig trobar amb un artilugi curiós per tal d'agafar els pixats directament de la bufeta i decantar-lo als tubs d'assaig. Tota una proesa ja que les dones no tenim l'eina masculina per orientar el líquid. Era un vas de plàstic, axatat, tota una novetat...

EXPOSO. QUE AMB MOTIU D'UNES ANALÍTIQUES D'ORINA, EL C.A.P. EM VA FACILITAR UN VAS AXATAT -QUIN ESFORÇ INTEL·LECTUAL I DE DISSENY VA TENIR EL SEU CREADOR!!! PER TAL D'ARIBAR A AQUESTA SOLUCIÓ TAN ANATÒMICA, EL QUAL HA INVENTAT, SENSE PENSAR-S'HO, UN NOU JOC DE PUNTERIA- PER TAL DE RECOLLIR L'ORINA I DISTRIBUIR-LA ALS DOS TUBS D'ASSAIG.

PER AQUEST MOTIU, DEMANO, A QUI CORRESPONGUI, QUE RETIRI AQUEST ARTILUGI COM MÉS AVIAT MILLOR I FACI TORNAR A TOTHOM, AL GOT DE PLÀSTIC, EL QUAL, SENSE ÉSSER DE DISSENY, ERA MOLT MÉS EFICAÇ I, NO HI HAVIA TANT DE PERILL DE REBRE UNA BONA REMULLADA MATINAL (A LES MANS). 2-06-2006.

La meva queixa va tenir resultat i la cosa aquella va ser retirada. Però va costar molt temps. De fet, això venia de molt amunt i, els pobres directors dels ambulatoris, havien d'acatar les ordres que venien d'altres instàncies. Ara, es fa servir un pot de plàstic dur amb una mena de mecanisme que s'extreu l'orina sense que aquesta es barregi amb l'aire i no es contamini. però, que tampoc va tant bé com sembla...

La doctora, que no era la Vurra, li va agradar molt el textet...

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
oi que sí? era un text ple d'ironia. Tant el director com aquesta doctora, els va agradar molt el text. No és per res, eh...però a vegades les coses s'han de dir!!!
17 d'Abril 2011
josep estruel
La política és l'art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar després els remeis equivocats. Això com tots sabem és de Grouxo, però molt bé es pot aplicar a segons quins invents, La doctora era com ha de ser. salutacions.
17 d'Abril 2011
josep estruel
Hola Noemí. No se si mai has tingut l'oportunitat de saber com funciona tot aquest món de les patents. Et faries creus la quantitat de nyaps que surten al mercat i les que moren aixafades per la pols en les prestatgeries de les agències de patents, que valen la pena!
17 d'Abril 2011
Ness
segur que deu ser tal com ho dius. Només les coses dels "amigos", veuen la llum
17 d'Abril 2011