mutxina
per en 5 Maig 2010
1,246 Vistes
Puc veure com li apreten els calçotets, li passo el palmell de la mà per sobre, de baix a dalt, acariciant-lo amb els dits. Els hi començo a baixar, pero molt poquet, li fagi petons sota el melic, petits i suaus, recorrent un curt cami cap a les ingles. Li petonejo tot el voltant mentre l’acaricio, ell m’acaricia els cabells mentre em mira, m’excita. Noto com es posa nervios i com s’inclina cap endavant, cap a mi, notant tota la seva escalfor.
Li agafo amb les dos mans, amb delicadesa, i l’acaricio, la frego i me l’acosto a la boca.
Les seves venes freguen la meva llengua, com si fossin cerps, m’omplo la boca, sense deixar cap trosset fora i apreto els llavis; la faig lliscar cap a fora molt a poc a poc, mentre jugo amb la llengua dibuxant un espiral. Ell m’apreta els cabell i clava els seus dits al meu cap, ja no em mira, inclina el cap endarrera i tanca els ulls. Pujo el ritme, fent petites pauses per jugar amb el cim, mossegar-lo amb suavitat, sanar-lo amb la llengua, besar-lo,..tinc gana, no puc parar, m’agrada, el noto,… calent, respirant fort, apretant el cul. Abaixa el cap i em mira mossegant-se el llavi, el presenteixo i aixeco la mirada, clavo els meus ulls als seus i m’estira els cabells, m’aparta, ...encara tinc la boca oberta i em mira.
Em fa aixecar corrents i em possa d’esquenes, em trec els pantalons i les calces mentre ells es posa el condó; separo les cames i poso les mans a la pared, desitjosa. I la noto, de cop, sense avisar, ben a dins…m’agrada. S’agafa a les meves caderes i comença a jugar, a empenye’m. Se m’esgarrifa tot els cos, el cor em batega més rapid, i em falta la respiració; ell cada cop m’agafa més fort i em porta cap a ell…no puc evitar dir el seu nom, fluixet, hi ha gent a fora. L’aviso i ell m’avisa, no em caldria arribar al màxim , em podria passar llargues estones aixi, pero no aguanto, em tremolen les cames i recolzo el meu cap al seu coll. El meu alé el deu cremar, amb un braç l'agafo del cul i l'altre li paso per darrera el cap. M’apreta i l’apreto i començo a repetir-li que ja, ja,.. i ell em respon amb un ofegat si. Suem , sen’s enganxen els cossos, i ens deixem anar, tremolosos, per un moment el nostre cos es fon…perdem les forces.
Estem junts alguns segons, ens fa rabia haver-ho acabat; I la treu amb calma, com si no se’n volgués allunyar, lenta i molt facilment, sense haver de fer cap esforç, ..fora.
Em giro i m’abraça, i em fa un petó….buff…la guinda del pastel, jeje.
Despres de uns vint minuts al lavabo, sortim tot disimulant. Se’l miren i el segueixen amb la mirada i ell hi treu ferro a l’ “asuntu” i els hi diu: “ui, em sembla ke m’he equivocat”
Ja,ja…t’estimo!!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Àlex Palomares Gascón
no se com ho fas ... pero pareix que estiga veient-ho tot ... escrius molt bé ... seguix així 😉 pD: M'has fet "voayer" sense mirar mai !!! oO increible xD
5 Maig 2010
Marina
que sexy ;D
5 Maig 2010
Albert
Buf, podries escriure un llibre d'açó xD...tremendo! m'encanta!
5 Maig 2010
JumpyOi
Com diu apalomares, jo em poso dintre com una peli, no ho entenc xD
8 Maig 2010