MERCE RUIZ
per en 22 Març 2011
1,893 Vistes

 

Privat promou una gala solidària per a Càritas plena de cares conegudes
 
Manel Fuentes, Espartac Peran, Xavi Coral, Joan Pera, el Mag Lari, Reugenio, Carles Flavià i Los Manolos protagonitzen la vetllada.

 

Un bon grapat d’estrelles de la televisió i de la faràndula de Catalunya es donaran cita aquest diumenge, dia 20, a Privat. La sala mataronina acull una gala solidària a benefici de Càritas, en un moment en què l’entitat interparroquial gairebé no dóna a l’abast per la quanitat de casos que ha d’atendre víctimes de la crisi econòmica. Hi participaran rostres mataronins molt coneguts, com el del periodista Espartac Peran o el veterà actor Joan Pera. També hi seran grans noms de la comunicació catalana com Xavi Coral (company de Peran al magazin Divendres de TV3) o Manel Fuentes; actors com Pep Plaza (el Guardiola de Crackòvia) o Carles Flavià, humoristes com Reugenio, fill d’Eugenio i excepcional imitador de l’humor i els gestos del seu pare; el Mag Lari i els seus espectaculars trucs i jocs d’il·lusionisme; i per últim Los Manolos, un dels noms més populars dels Jocs Olímpics de Barcelona. Peran i Coral conduiran la gala, que comptarà amb monòlegs d’humor, música, màgia i sorteigs de lots cedits per una vintena d’empreses de la ciutat. 

“La gent de Privat ens ha ajudat molt perquè tenen bons contactes amb gent mediàtica”, explica Antoni Vilà, president de Càritas Interparroquial de Mataró, que està molt satisfet del cartell reunit per aquesta primera Festa de Primavera. La majoria d’iniciatives de Càritas fins ara es basaven en la recollida d’aliments. La col·laboració que es reclama en aquest cas és el preu de l’entrada, ja que la idea és recaptar fons econòmics. El ticket normal són 10 euros amb copa de cava, i hi ha una entrada ‘simbòlica’ per als qui no poden assistir-hi a partir de 5 euros, en tots els casos a la venda a Caixa Laietana. “Iniciatives com aquestes són molt necessaris perquè hi ha una quantitat enorme e gent que viu al nostre entorn que ho està passant molt malament”, resumeix Vilà. Molts conciutadans, a causa de la duresa de la crisi econòmica, no disposen del necessari per mantenir una vida digna. “A vegades, ni el més indispensable”, afegeix el president de Càritas. Des de l’entitat solidària parlen cada dia amb gent “molt angoixada, que no veu una sortida per al futur”, sobretot quan s’han quedat a l’atur i han de fer front al pagament del lloguer o les hipoteques. 

Xavier Bonareu, de Privat, destaca que s’han limitat a posar l’espai i a facilitar alguns contactes amb els protagonistes de la gala. “No volem penjar-nos cap medalla de solidaritat, simplement ajudar una mica en moments difícils per a molta gent”, apunta. Bonareu espera que aquesta festa tingui continuïtat cada any, “sigui a Privat o a qualsevol altre recinte”.
 
Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.