MERCE RUIZ
per en 15 Març 2011
1,702 Vistes

 

Sant Cugat s'enamora de 'La Vanguardia' en català

Miquel Roca assenyala el pas històric de la capçalera del Grup Godó: "Ja podem morir-nos dient que l'hem vist"

La gira de presentació de La Vanguardia en català està resultant agradablement reiterativa: el mateix entusiasme, la mateixa emoció i la mateixa alegria per satisfer una demanda històrica allà per on va.

Sant Cugat del Vallès no ha estat aquest dilluns una excepció. Amb la presència del director adjunt Enric Juliana, el conseller de direcció Josep Maria Sòria, l'advocat i expolític Miquel Roca i l'escriptor i columnista Quim Monzó, l'Auditori de la localitat vallesana s'ha omplert de gom a gom a la recerca de novetats del projecte del Grup Godó, que té previst llançar aquest maig.

Els ponents han remarcat la transcendència històrica del pas donat pel Rorate barceloní. La solemnitat l'ha posat Roca en indicar que "ja podem morir-nos pot dir que hem vist La Vanguardia en català". I també l'humor: "Jo el dia següent em aniré a Madrid molt més content".

Seguint amb la importància per al país de l'edició en català de La Vanguardia, Soria ha sostingut que el diari és un "mirall on el món coneix a Catalunya", de manera que la nova edició busca "seguir sent una finestra de la nostra societat" . En la seva intervenció, Monzó ha tingut un record pel periodista Ramon Barnils, "bon amic" de Sant Cugat.

Per la seva banda, l'alcaldessa Mercè Conesa ha volgut expressar l'entusiasme de la localitat.En la presentació, també ha estat present el conseller de Territori i Sostenibilitat,Lluís Recoder.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.