mutxina
per en 30 d'Abril 2010
1,223 Vistes

Fa poc que ens coneixem, és veritat, però jo pensava que hi havia hagut feeling, química. M'has mal acostumat, m'has mimat, m'has fet estar pendent de tu en tot moment, fins i tot m'atreviria a dir que m'has fet canviar la meva llista de preferències quan he hagut de fer quelcom.

M'has fet somiar, m'has fet encendre, m'has fet posar nerviosa i m'has fet riure.

Em promets cosses que ja no pots complir, o no vols; i que haig de fer jo ara? quan t'ho donen tot i despres t'ho treuen de cop i volta. Només et demano que em segueixis tinguent en compte, que em segueixis mimant i que em fagis saber que encara penses en mi...sinó no aconseguiras el que vols.

Disimula una mica, no et demano res més, ja has vist com soc jo, no amago res, no tinc un "lado oscuro"; així doncs, perquè no ets sincer amb mi?

T'agrada que et vagi al darrera, t'ho tens massa cregut.

Saps qué? ... fes la teva, jo tiro la tovallola.

Busca'm tu a mi ara, ja saps on soc.

Sigues el primer a qui li agrada això.
mutxina
jajaja, vas malament, se'm conkereix molt facilment, massa fins i tot...potser aquest és el problema. M'encarinyo massa de seguida amb la gent i es per'xo que trobo a faltar que no ho fagin amb mi, per'xo em dol. Reclamar no es lo meu ni m'agrada fer-ho, que hi farem!.Suposo que m'agrdaria ser espec... Veure més
30 d'Abril 2010
JumpyOi
A mi també m'ha passat, i em passa amb X coses... però bé, potser faríem bona parella!! haha 😛
30 d'Abril 2010
mutxina
jajaja...segur ke si 😃
30 d'Abril 2010
Talia
m'ha agradat molt el text! a mi de vegades també m'ha pasat algo semblant... De vegades estimes tant i dones tant... i també és agrait que t'estimin i et tinguin en compte... A tots ens agrada que ens mimen d'alguna manera ^^ i millor si el donar i rebre està equilibrat!
4 Maig 2010